Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το ΠΑΣΟΚ ανοίγει το δεύτερο κύκλο της Μεταπολίτευσης, σχολίασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Το ΠΑΣΟΚ ανοίγει το δεύτερο κύκλο της Μεταπολίτευσης, σχολίασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Το ΠΑΣΟΚ έχει τη δύναμη να αλλάζει για να παραμένει δύναμη μεταρρύθμισης και δημιουργίας, δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού. «Ο Κώστας Σημίτης άνοιξε το νέο κεφάλαιο στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας» είπε.

30

Το ΠΑΣΟΚ έχει τη δύναμη να αλλάζει για να παραμένει δύναμη μεταρρύθμισης και δημιουργίας, δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού. «Ο Κώστας Σημίτης άνοιξε το νέο κεφάλαιο στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας» είπε.

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί δύναμη ιστορικής αλλαγής από το 1974 και καταλύτης για τον εκδημοκρατισμό της ελληνικής κοινωνίας, της εισόδου της χώρας στην ΟΝΕ και της ισχυρής Ελλάδας.

«Ο Κώστας Σημίτης άνοιξε σήμερα το νέο κεφάλαιο της πολιτικής ζωής στην πατρίδα μας. Απέδειξε όχι μόνο με την οκτάχρονη ηγεσία του, αλλά και με τη σημερινή του δήλωση ότι δίκαια τον εμπιστεύτηκε η προοδευτική παράταξη και ο ελληνικός λαός».

»Η σημερινή του δήλωση θα καταγραφεί ως η πρώτη πολιτική πράξη του δεύτερου κύκλου της μεταπολίτευσης, της νέας εποχής. Η συγκίνησή μας είναι ανθρώπινη και νομίζω κατανοητή σε όλους. Αλλά δεν πρέπει να μας εμποδίσει να δούμε τη μεγάλη αλήθεια της μεγάλης πολιτικής παρακαταθήκης του Κώστα Σημίτη».

»Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβήθηκε ποτέ να αλλάξει το ίδιο όταν το απαίτησαν οι περιστάσεις, είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης, για να καταλήξει: «Η Ελλάδα του 21ου αιώνα θα είναι μια νέα δύναμη, εφόσον οι Έλληνες είναι δημιουργικοί, έχουν αυτοπεποίθηση χωρίς φόβο για το καινούργιο».

»Εμείς αλλάζουμε για να παραμείνουμε δύναμη μεταρρύθμισης και δημιουργίας».

Τέλος, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη θα συνέλθει η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για την εκλογή του νέου προέδρου.

Παρέμβαση Κακλαμάνη

Νωρίτερα, κατά την κοινή συνεδρίαση Κυβερνητικής Επιτροπής και ΕΓ του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης εξήρε την «τόλμη, την αποφασιστικότητα και τη διορατικότητα» του πρωθυπουργού.

Μετά την ενημέρωση των δύο οργάνων για το διάγγελμα, και απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό, ο κ. Κακλαμάνης φέρεται να είπε τα εξής:

«Επειδή δεν βλέπω κανέναν να διαφωνεί και πιστεύοντας ότι εκφράζω και τους άλλους, επισημαίνω την τόλμη, την αποφασιστικότητα και τη διορατικότητα που σε χαρακτηρίζουν και που σε καταξίωσαν στην παράταξη και στο κόμμα μας. Αυτό αναγνωρίζεται από όλους, ακόμα και από αυτούς που είχαν κατά καιρούς επιφυλάξεις, και είχαν εκφράσει διαφορετικές θέσεις με σένα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δήλωση του κ. Κακλαμάνη έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους στη συνεδρίαση.

Αισιόδοξος ο Γιάννος Παπαντωνίου

Την αισιοδοξία του για νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 7ης Μαρτίου μετά τις εξελίξεις της Τετάρτης εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου, με δήλωσή του κατά την ανταλλαγή ευχών με το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του υπουργείου, με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής.

«Η αλλαγή προσώπου σημαίνει ανανέωση και μαζί με την ανανέωση του πολιτικού μας λόγου και του πολιτικού μας προγράμματος εξασφαλίζονται πλέον συνθήκες για σημαντική νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 7 Μαρτίου» σημείωσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024