Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ορόσημο παραγωγής για την Lamborghini Huracan

Ορόσημο παραγωγής για την Lamborghini Huracan

Η ιταλική φίρμα ανακοίνωσε την παραγωγή της δέκατης χιλιοστής μονάδας του εισαγωγικού της μοντέλου το οποίο μετράει τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην αγορά.

Μπορεί ο αριθμός των 10.000 μονάδων να δείχνει μικρός για οποιοδήποτε μοντέλο ευρείας παραγωγής, ωστόσο όταν πρόκειται για supercars όπως η Huracan θεωρείται μια αδιαμφισβήτητη επιτυχία.

Εξ ου και η Lamborghini γιόρτασε το γεγονός της παραγωγής των 10.000 μονάδων του εισαγωγικού της μοντέλου με τη δέουσα επισημότητα στο εργοστάσιο της στην Sant’Agata όπου κατασκευάζεται η Huracan και βρίσκεται η παραδοσιακή έδρα της Lamborghini.

Αυτοκίνητο ορόσημο υπήρξε μια Huracan στην ισχυρότερη έκδοση Performante και στην απόχρωση Verde Mantis η οποία παραπέμπει στην νικηφόρα Huracan GT3 η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση για την κατηγορία της στον απαιτητικό 24ωρο αγώνα της Daytona στα τέλη Ιανουαρίου.

Πέρα από το νέο ορόσημο, αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017 υπήρξε συνολικά μια πολύ καλή χρονιά για την Huracan και κατ΄επέκταση για την Lamborghini καθώς η ζήτηση για το εισαγωγικό μοντέλο των Ιταλών αυξήθηκε κατά 19% σε σχέση με το 2016, με τις ετήσιες πωλήσεις να ανέρχονται σε 2.642 μονάδες.

Με δεδομένο επίσης ότι η Huracan στα τέσσερα χρόνια παρουσίας της στην αγορά έχει ήδη φτάσει τις 10.000 μονάδες, αναμένεται να ξεπεράσει, και μάλιστα με ευκολία το ιστορικό ρεκόρ της προκατόχου της, Gallardo, η οποία υπήρξε το πιο επιτυχημένο διαχρονικά μοντέλο της Lamborghini, καταγράφοντας συνολικές πωλήσεις 14.022 μονάδας στα δέκα χρόνια της εμπορικής πορείας.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024