Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Την παραγωγή ηλεκτροκίνητου Corsa επιβεβαίωσε η Opel

Την παραγωγή ηλεκτροκίνητου Corsa επιβεβαίωσε η Opel

To 2020 πρόκειται να ξεκινήσει η εμπορική διάθεση του πρώτου ηλεκτροκίνητου Opel, η οποία θα βασιστεί στην επόμενη γενιά του Corsa.

Hλεκτροκίνητη έκδοση πρόκειται να αποκτήσει η επόμενη γενιά του Opel Corsa, η οποία αναμένεται να περάσει στη γραμμή παραγωγής την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της γερμανικής φίρμας, Michael Lohscheller, το νέο Corsa θα παράγεται στη Βαλένθια, στο εργοστάσιο που σχεδόν έναν χρόνο αργότερα θα φιλοξενήσει τη γραμμή παραγωγής της ηλεκτροκίνητης εκδοχής του αυτοκινήτου.

Το νέο Corsa θα αποτελέσει την πρώτη αμιγώς ηλεκτροκίνητη πρόταση της Opel, όχι όμως και τη μοναδική, καθώς μέχρι το 2024 κάθε μοντέλο της γερμανικής φίρμας θα διαθέτει μια ηλεκτροκίνητη ή έστω plug-in υβριδική έκδοση.

«Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για το εργοστάσιο της Σαραγόσα και σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel.

«Η Σαραγόσα θα συνεχίσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο βιομηχανικό αποτύπωμα του ομίλου PSA», δήλωσε ο Michael Lohscheller στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη μονάδα παραγωγής της γερμανικής φίρμας.

auto.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024