Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα στη Γενεύη για το Hyundai Kona… υψηλής τάσης

Πρεμιέρα στη Γενεύη για το Hyundai Kona… υψηλής τάσης

Η Hyundai ανακοίνωσε την παρουσία της αμιγώς ηλεκτροκίνητης έκδοσης του Kona στην προσεχή έκθεση της Γενεύης.

Η κορεατική φίρμα είχε γνωστοποιήσει εξαρχής την πρόθεσή της να λανσάρει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοσή του Kona η οποία και σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Hyundai, θα δώσει το παρών στην προσεχή έκθεση της Γενεύης η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 6 Μαρτίου με την προοπτική να διατεθεί από το καλοκαίρι.

Μαζί με την ανακοίνωση για την παρουσία της νέας ηλεκτρικής έκδοσης του Kona στην ελβετική έκθεση η Hyundai έδωσε και την πρώτη teaser εικόνα του η οποία είναι ομολογουμένως λίγο λακωνική ως προς αυτά που αποκαλύπτει αλλά και τις πρώτες συστάσεις για ορισμένες από τις προδιαγραφές του.

Σύμφωνα με αυτές το ηλεκτρικό Kona θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδοχές ισχύος ενώ η αυτονομία του αναμένεται να ξεπερνά τα 480 χλμ.

Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί στα οδηγικά χαρακτηριστικά του τα οποία η κορεατική φίρμα ως «ιδιαιτέρως διασκεδαστικά» αλλά και στον εξοπλισμό του ο οποίος θα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων τεχνολογιών τόσο σε επίπεδο συνδεσιμότητας όσο και σε ό,τι αφορά τα συστήματα υποβοήθησης, άνεσης και ασφάλειας.

Σε ό,τι αφορά τις πλήρεις προδιαγραφές του, θα πρέπει να περιμένουμε έως τις 27 Φεβρουαρίου οπότε και η Hyundai αναμένεται να προβεί στη διαδικτυακή αποκάλυψή του.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024