Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz Sprinter 2018: Τεχνολογικό... sprint

Mercedes-Benz Sprinter 2018: Τεχνολογικό… sprint

Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα και πιο τεχνολογικά ενσυνείδητη από ποτέ, γενιά του επαγγελματικού μοντέλου που κάνει μια ακόμα teaser εμφάνιση πριν την επικείμενη πρεμιέρα του.


Το δημοφιλές επαγγελματικό μοντέλο της Mercedes-Benz ετοιμάζεται να υποδεχτεί –πολύ σύντομα- τη νέα γενιά του κάνοντας μια ακόμα… «cameo» εμφάνιση μέσω ενός teaser video που αποκαλύπτει λίγα ακόμα στοιχεία για τη νέα εκδοχή του.

Όπως και να έχει με όσα αποκαλύπτει ή δεν αποκαλύπτει, το νέο teaser video, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το νέο Sprinter θα εξακολουθεί να προσφέρει την εμβληματική ευρυχωρία και το πλήθος διαμορφώσεων που για τα οποία είναι διάσημο, προσθέτοντας στην εξίσωση μια πιο εκσυγχρονισμένη σχεδίαση και –κυρίως- περισσότερη τεχνολογία.

Αυτή θα εκφραστεί τόσο μέσω των βελτιωμένων συνόλων όσο και μέσω των απανταχού αναβαθμίσεων σε πλαίσιο και πάτωμα καθώς και με την προσθήκη νέων δυνατοτήτων και λειτουργιών στο σύστημα infotainment το οποίο πλέον επωφελείται από μία μεγάλη οθόνη αφής.

Παράλληλα, μια σειρά από νέα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας θα φροντίσει να ενισχύσει το προφίλ του επαγγελματικού μοντέλου ενώ, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Mercedes-Benz, το Sprinter θα προσφέρει πακέτο καινοτόμων υπηρεσιών online οι οποίες θα απευθύνονται σε όσους διαθέτουν στόλους, και υπόσχονται να κάνουν ευκολότερη τη διαχείρισή τους.

auto.in.gr

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4): Πού θα δείτε play offs και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Δείτε το σημερινό (24/4) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024