Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με την Toyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής ο F. Alonso

Με την Toyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής ο F. Alonso

Με τα χρώματα της Toyota θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής ο F. Alonso. Οι 24 ώρες του Le Mans ανάμεσα στους αγώνες που θα συμμετάσχει ο Ισπανός.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής θα αποτελέσει μία από τις αγαπημένες ενασχολήσεις του F. Alonso το 2018. Με απώτερο σκοπό την κατάκτηση της νίκης στον εικοσιτετράωρο αγώνα του Le Mans, ο Ισπανός ήρθε σε συμφωνία με την Toyota, την οποία θα εκπροσωπήσει σε όσους αγώνες του επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, ο F. Alonso είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει και στον εικοσιτετράωρο αγώνα της Daytona δηλώνοντας ενθουσιασμένος από τη εμπειρία, παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει εξαιτίας βλάβης στο σύστημα πέδησης του αγωνιστικού μονοθεσίου.

«Δεν δίστασα ποτέ να παραδεχθώ πως στόχος μου αποτελεί η κατάκτηση του “Triple Crown” (νίκη στο GP του Μονακό, στο Indy 500 και στις 24 ώρες του Le Mans). Προσπαθήσαμε στο Indy πέρσι, φτάσαμε πολύ κοντά, αλλά την τελευταία στιγμή δεν τα καταφέραμε».

«Αυτή τη χρονιά, χάρη στη McLaren θα έχω την ευκαιρία να τρέξω στο Le Mans. Είναι μια μεγάλη πρόκληση –πολλά πράγματα μπορούν να πάνε στραβά- ωστόσο είμαι έτοιμος, προετοιμασμένος και ανυπομονώ για τη μάχη».

«Η συμφωνία να τρέξω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής επετεύχθη χάρη ισχυρούς δεσμούς που διατηρώ με την McLaren και την κατανόηση που υπάρχει μεταξύ μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που με άκουσαν και κατανόησαν τι σημαίνει αυτό για μένα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ισπανός, προτεραιότητα του οποίου παραμένει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024