Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ηλεκτρική SUV αντεπίθεση της VW

Η ηλεκτρική SUV αντεπίθεση της VW

H γερμανική φίρμα εξακολουθεί να κατοχυρώνει ονομασίες που δείχνουν προς την κατεύθυνση νέων ηλεκτρικών μοντέλων, μεταξύ των οποίων θα βρεθεί και ένα δεύτερο SUV.

Δύο ακόμα ηλεκτρικές προτάσεις τις οποίες θα δούμε σε πρωτότυπη μορφή εντός της χρονιάς φέρεται να ετοιμάζει η γερμανική φίρμα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες κατοχύρωσε τα διακριτικά I.D. Freeler και I.D. Cruiser λίγο πριν την εκπνοή του 2017.

H γερμανική φίρμα έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής μια τριπλέτα από ηλεκτρικά πρωτότυπα δίνοντας το στίγμα των αντίστοιχων σχεδίων της που αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή από το 2020 με την έκδοση παραγωγής του I.D. Hatchback το οποίο θα αναλάβει να εγκαινιάσει την νέα γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών VW.

Ωστόσο πέρα από το I.D Hatchback, η VW έχει επίσης αποκαλύψει μια πρωτότυπη φουτουριστική ηλεκτρική εκδοχή του Μicrobus αλλά και ένα πρωτότυπο coupe SUV, το I.D. Crozz το οποίο θα ενσωματωθεί στην γκάμα από το 2020 και, τελικά, όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι το μοναδικό αμιγώς ηλεκτρικό του είδους του.

Όπως αφήνει να εννοηθεί η κατοχύρωση των νέων ονομάτων σε συνάρτηση και με πληροφορίες που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας, την δεύτερη αμιγώς ηλεκτρική SUV πρόταση της VW θα αναλάβει να προεικονίσει I.D.Cruiser το οποίο υιοθετώντας μια πιο συμβατική σχεδίαση σε σχέση με το coupe SUV I.D. Crozz, θα πάρει επίσης μια θέση στην γκάμα από το 2020.

Σε ό,τι αφορά το πρωτότυπο I.D. Freeler το οποίο επίσης θα αποτελέσει ένα πρωτότυπο, προπομπό μιας έκδοσης παραγωγής που θα ανήκει στο ηλεκτρικό είδος, αν και δεν υπάρχουν προς το παρόν επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι πρόκειται για ένα τετράθυρο μοντέλο το οποίο θα στοχεύσει κυρίως σε αγορές όπως η Κίνα με δεδομένη τη δημοτικότητα της συγκεκριμένης κατηγορίας εκτός ευρωπαϊκών συνόρων, όπως υποδηλώνει άλλωστε και η δεύτερη θέση του Jetta στις παγκόσμιες πωλήσεις της VW 2016.

auto.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024