Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κόλλησε στη Ριζούπολη ο Πανιώνιος, 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Κόλλησε στη Ριζούπολη ο Πανιώνιος, 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος έμειναν στο 1-1 στη Ριζούπολη, για την 17η αγωνιστική της Super League, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι έδειχναν ότι ήλεγχαν καλύτερα το ρυθμό του αγώνα. Ο Μπαρτολίνι στο 28' έκανε το 1-0 και ο Τσόσιτς με αυτογκόλ στο 78' διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Παπαγεωργίου στο 90+2'.

Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος έμειναν στο 1-1 στη Ριζούπολη, για την 17η αγωνιστική της Super League, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι έδειχναν ότι ήλεγχαν καλύτερα το ρυθμό του αγώνα. Ο Μπαρτολίνι στο 28′ έκανε το 1-0 και ο Τσόσιτς με αυτογκόλ στο 78′ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Παπαγεωργίου στο 90+2′.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε φουριόζος το παιχνίδι και μόλις στο 3΄ έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Ο Μασούρας τροφοδότησε καταπληκτικά τον Κόρμπο, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Τσόσιτς, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν με αξιώσεις να απειλήσουν την εστία του Κότνικ. Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 28΄. Ο Γκιοατά εκτέλεσε το φάουλ κι ο Μπαρτολίνι εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Κότνικ και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας έδειχνε να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα και ουσιαστικά δεν μπορούσε να απειληθεί από τον Πανιώνιο. Παρόλα αυτά οι Νεοσμυρνιώτες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με αρκετή βοήθεια της τύχης.

Ο Μασούρας στο 78΄ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του τερματοφύλακα του Απόλλωνα, καταλήγοντας στα δίχτυα. Παρά το γκολ στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα του Παράσχου ήταν αυτή που ήταν πιο επικίνδυνη, χωρίς όμως, να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 90+2΄ ο Παπαγεωργίου αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι άφησε τον Πανιώνιο με δέκα παίκτες

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κάρτες: Ναδάλες, Παπάζογλου, Αλμπάνης, Κύργιας – Σιώπης, Βλάχος, Μπανανά, Γεσίλ, Παπαγεωργίου

Κόκκινη: 90+2′ Παπαγεωργίου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κύργιας, Παπάζογλου, Ναδάλες, Κούρος, Μπαρτολίνι, Κονέ, Αλμπάνης, Μενδρινός (80′ Ντεβέσα), Στάθης, Καστιγέχος (84′ Σιατραβάνης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Γκιοατά, Σαραμαντάς (64′ Παπαγεωργίου), Κόρμπος, Σιώπης (64′ Σαββίδης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου (46′ Γεσίλ), Ντουρμισάι.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024