Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Για 8η χρονιά έδωσε... Ελπίδα ο Ολυμπιακός

Για 8η χρονιά έδωσε… Ελπίδα ο Ολυμπιακός

Για άλλη μια χρονιά, την 8η στη σειρά, ο Ολυμπιακός στάθηκε στο πλευρό του «Συλλόγου Ελπίδα» και στην προσπάθεια που κάνει η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, με στόχο την προσφορά στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ και δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και μέλη της διοίκησης επισκέφτηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ», μοίρασαν δώρα, χαρά και χαμόγελα στα παιδιά.

Για άλλη μια χρονιά, την 8η στη σειρά, ο Ολυμπιακός στάθηκε στο πλευρό του «Συλλόγου Ελπίδα» και στην προσπάθεια που κάνει η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, με στόχο την προσφορά στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ και δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και μέλη της διοίκησης επισκέφτηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ», μοίρασαν δώρα, χαρά και χαμόγελα στα παιδιά.

«Η επίσκεψή σας αποτελεί κάθε χρόνο, μια ξεχωριστή στιγμή για ολόκληρη την οικογένεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Μας δίνει δύναμη κι εκφράζει τη βαθιά ευαισθησία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για την πολύτιμη στήριξή σας στα παιδιά, τα δώρα που τους φέρνετε και που θα τα ενθουσιάσουν, αλλά πάνω απ’ όλα για την παρουσία σας στο πλευρό τους, δίνοντάς τους δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουν και να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Η συμπαράσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη είναι συγκινητική, τόσο στον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», όσο και στον σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και σας θεωρούμε μεγάλους μας συμμάχους κι αγαπημένους φίλους, στην προσπάθειά μας», τόνισε η κα. Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τους «ερυθρόλευκους» και παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Μαρινάκη, ο οποίος από την μεριά του είπε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για 8η συνεχόμενη χρονιά να βρισκόμαστε μαζί σας και να μπορούμε από την πλευρά μας να προσφέρουμε στο λειτούργημα, στο έργο, που κάνετε με πάρα πολύ επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Για άλλη μία φορά ο Ολυμπιακός θα συνεισφέρει αυτά που συνεισφέρει κάθε χρόνο και από εκεί και πέρα η πόρτα μας είναι ανοιχτή για οτιδήποτε άλλο μπορούμε να προσφέρουμε ή να συνεργαστούμε μαζί σας».

Τέλος, ο κ. Μώραλης είπε: «Η συνεργασία του Ολυμπιακού με την «ΕΛΠΙΔΑ» την οποία ξεκίνησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης εδώ και οκτώ χρόνια και σταθερά βρισκόμαστε δίπλα ως Σύλλογος, εγώ θα πω για τη συνεργασία που έχουμε ως Δήμος Πειραιά. Στο κομμάτι του προσφυγικού όπου χρειάστηκε βοήθεια ο Δήμος, η «ΕΛΠΙΔΑ» ήταν παρούσα, η κα. Βαρδινογιάννη ήταν εκεί.

Έχουμε κάνει μία καλή παραγωγική συνεργασία εκεί που υπάρχει ανάγκη. Κι αυτός νομίζω είναι ο ρόλος μας. Και ενός Δημάρχου αλλά και ενός Συλλόγου όπως είναι η «ΕΛΠΙΔΑ». Να βρισκόμαστε δίπλα σ’ αυτούς που το έχουν ανάγκη».

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024