Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η… καραμπίνα του Τζούκα

Η… καραμπίνα του Τζούκα

Έξι γκολ σε 45 ημέρες. Δίχτυα στις πέντε από τις επτά τελευταίες του εμφανίσεις. Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς παίρνει τα «πάνω» του την κατάλληλη στιγμή, και η αλλαγή προπονητή τον ευνοεί ακόμη περισσότερο.

Έξι γκολ σε 45 ημέρες. Δίχτυα στις πέντε από τις επτά τελευταίες του εμφανίσεις. Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς παίρνει τα «πάνω» του την κατάλληλη στιγμή, και η αλλαγή προπονητή τον ευνοεί ακόμη περισσότερο.

Δεν του ανήκε το μεσημέρι που πέρασε. Η επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς, η πρώτη παρουσία του Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο του Ολυμπιακού, το ντεμπούτο του Εχσάν Χατζισαφί δεν άφηναν περιθώρια για πολλές ματιές σε… άλλους.

Παρά ταύτα ο Ούρος Τζούρτζεβιτς βρήκε τον τρόπο να μπει στη συζήτηση. Πέτυχε και τα δύο γκολ των Ερυθρόλευκων στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Πλατανιά, φουσκώνοντας και τον προσωπικό του λογαριασμό στο λιμάνι. Πλέον μετρά επτά τέρματα ο νεαρός Σέρβος επιθετικός.

Τα έξι εξ αυτών στις τελευταίες 45 ημέρες. Από τις 26 Νοέμβρη (Κέρκυρα-Ολυμπιακός, 1-3) μέχρι σήμερα. Συνυπολογίζοντας πως σε αυτό το διάστημα υπήρξε η 15ήμερη εορταστική διακοπή καταλαβαίνει κανείς, ότι ο Τζούρτζεβιτς ουσιαστικά τα έξι αυτά γκολ τα έβαλε τον τελευταίο μήνα. Στα επτά τελευταία ματς του με την Ερυθρόλευκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τροφή για τον σέντερ φορ το γκολ. Τροφή πρωτίστως για το… μυαλό του. Πόσο μάλλον για έναν 24άχρονο που τέλη Αυγούστου βρέθηκε από το Βελιγράδι και την κατοχυρωμένη θέση του στην Παρτιζάν, στον Πειραιά και στην προσπάθεια να πείσει ότι μπορεί να βρεθεί στις επιλογές των προπονητών.

Στις πρώτες του 14 συμμετοχές είχε μόλις ένα γκολ. Βρέθηκε πίσω από τον Εμανουέλ Εμενίκε, βρέθηκε πίσω από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που ως εδώ έχει αποδειχθεί η πιο αξιόπιστη επιθετική λύση για τον Ολυμπιακό. Δεν το έβαλε κάτω. Δεν σταμάτησε να προσπαθεί και πλέον νιώθει πως το αποτέλεσμα τον δικαιώνει.

Η έλευση του νέου προπονητή, πόσο μάλλον η σημερινή 4-4-2 δοκιμή στην διάταξη είναι συνθήκες που δημιουργούν ευκαιρίες. Και για τον Τζούρτζεβιτς, και για τους άλλους. Το γεγονός ότι «Τζούκα» ξεκίνησε αυτή τη δοκιμή πετυχαίνοντας δύο γκολ αλλά και συμμετέχοντας σε μια επιθετική γραμμή που ολοκλήρωσε το ματς με 18 τελικές προσπάθειες σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.

Ακόμη και στον Γενάρη της μεταγραφολογίας και των φημών ότι πέραν του Κέβιν Μιραλάς έρχεται και άλλη ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των Πειραιωτών. Ότι και αν συμβεί: Όσο ο Τζούρτζεβιτς συναντά τα δίχτυα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Δ.Δελλής

in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024