Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση στο «Ελ. Βενιζέλος» για τον Μιραλάς [Βίντεο]

Αποθέωση στο «Ελ. Βενιζέλος» για τον Μιραλάς [Βίντεο]

Ο Βέλγος επιθετικός έφτασε στην Αθήνα για να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα» και οι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να τον υποδεχθούν.

Ο βέλγος επιθετικός έφτασε στην Αθήνα για να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα» και εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να τον υποδεχθούν.



Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί περίμεναν να δουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, και μόλις ο Μιραλάς βγήκε από την πύλη 7 του αεροδρομίου, τα συνθήματα «σήκωσαν» κυριολεκτικά στο πόδι το αεροδρόμιο.

Τον Κέβιν Μιραλάς υποδέχθηκε ο επικεφαλής scouting των «Πειραιωτών» Φρανσουά Μοντεστό, με τον οποίο ο Μιραλάς είχε αγωνιστεί στην προηγούμενη θητεία του στο λιμάνι, καθώς τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού βρίσκονταν στη Λάρισα όπου αγωνιζόταν η ομάδα κόντρα στην ΑΕΛ.

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο βέλγος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Ο πρόεδρος έκανε τα πάντα για να γυρίσω. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Ανυπομονώ να παίξω για την ομάδα, να πετύχω πολλά γκολ και να πανηγυρίσω τίτλους στο Καραϊσκάκη».

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στους οπαδούς των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι του έδειξαν με το… καλησπέρα, πόσο πολύ τον εκτιμούν και πιστεύουν σε αυτόν. «Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν με ξέχασαν. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους και να κατακτήσω τίτλους με τον Ολυμπιακό και να τους δώσω χαρά και λόγους να πανηγυρίζουν» συμπλήρωσε.

in.gr

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024