Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χιμένεθ: «Το ίδιο δυνατή με Ατλέτικο και Άρσεναλ η Ντιναμό Κιέβου»

Χιμένεθ: «Το ίδιο δυνατή με Ατλέτικο και Άρσεναλ η Ντιναμό Κιέβου»

Δεν ήθελε την Ντιναμό Κιέβου ο Μανόλο Χιμένεθ. Ομως αυτή τού έτυχε στην κλήρωση για τους «32» του Europa League που «στέλνει» την ΑΕΚ στην Ουκρανία στις 22 Φεβρουαρίου 2018. στον αγώνα-ρεβάνς (πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ στις 15/2). O Ισπανός τεχνικός είπε μεταξύ άλλων: «Η αλήθεια είναι ότι δεν επιθυμούσα τέτοιο αντίπαλο γιατί αντιμετωπίσαμε έναν παρόμοιο το καλοκαίρι (σ.σ. την ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Δεν ήθελε την Ντιναμό Κιέβου ο Μανόλο Χιμένεθ. Ομως αυτή τού έτυχε στην κλήρωση για τους «32» του Europa League που «στέλνει» την ΑΕΚ στην Ουκρανία στις 22 Φεβρουαρίου 2018. στον αγώνα-ρεβάνς (πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ στις 15/2)

Αναλυτικά ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν επιθυμούσα τέτοιο αντίπαλο γιατί αντιμετωπίσαμε έναν παρόμοιο το καλοκαίρι (σ.σ. την ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Ισως να μην έχει τη φήμη της Ατλέτικο ή της Αρσεναλ, αλλά είναι το ίδιο δυνατή. Οι ουκρανικές ομάδες έχουν υψηλό μπάτζετ, πολλούς καλούς πάίκτες και ο Φεβρουάριος πολύ δύσκολος μήνας για να παίξεις εκεί.

Αυτή είναι η κλήρωση όμως, εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Η Ντιναμό ήλθε πρώτη στον όμιλο, αυτή έτυχε να μας αντιμετωπίσει.

Είναι σίγουρο ότι θα ενισχυθούν κατά τη διάρκεια της διακοπής, θα εκμεταλλευτούν τη μεταγραφική περίοδο και θα κάνουν μια μία προετοιμασία σε πιο θερμά κλίματα. Αλλά κι εμείς έχουμε τα δικά μας όπλα για να παίξουμε εναντίον τους.

Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι, έχουμε τις δικές μας προσδοκίες και αρκεί να συνεχίσουμε το δρόμο μας».

* Οι παίκτες της ΑΕΚ είδαν μαζί την κλήρωση μετά το φαγητό στο ξενοδοχείο και όταν η κληρωτίδα ανέδειξε το «συναπάντημα» με τη Ντιναμό, αποσύρθηκαν για τα δωμάτια τους εν όψει του απογευματινού αγώνα με την Κέρκυρα

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024