Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος πρόεδρος του ΞΕΕ ο Αλέξανδρος Βασιλικός

Νέος πρόεδρος του ΞΕΕ ο Αλέξανδρος Βασιλικός

Νέος πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) αναδείχτηκε ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, έως τώρα πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθήνας – Αττικής και Αργοσαρωνικού (ΕΞΑ-ΑΑ).

Νέος πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) αναδείχτηκε ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, έως τώρα πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθήνας – Αττικής και Αργοσαρωνικού (ΕΞΑ-ΑΑ).

Κατά τη σημερινή συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης του ΞΕΕ, η οποία θα αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά της στις 15 Ιανουαρίου 2018, ο αποχωρών -μετά από 8 έτη συνεχούς θητείας- πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Γιώργος Τσακίρης, υπογράμμισε πως «είμαι πεπεισμένος ότι η νέα διοίκηση που εκλέχθηκε από τις πρόσφατες εκλογές και συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα θα συνεχίσει την κοινή προσπάθεια για αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, βελτίωση του ξενοδοχειακού επαγγέλματος και φυσικά την αύξηση της ωφέλειας του τουρισμού για την ελληνική κοινωνία και οικονομία».

Αναφερόμενος στη δική του θητεία, ο κ. Τσακίρης τόνισε ότι στόχος του ήταν η προάσπιση των συμφερόντων του ελληνικού τουρισμού και της ξενοδοχείας, καθώς και η οικονομική αυτοτέλεια του ΞΕΕ μέσα στη δύσκολη συγκυρία της κρίσης, την απομείωση των μεγεθών του κλάδου και των συμπληγάδων του μνημονίου.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΞΕΕ, τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Βασιλικό πλαισιώνουν οι αντιπρόεδροι, Χριστίνα Τετράδη, Γιάννης Οικονόμου και Άρης Σουλούνιας, ενώ οικονομικός επόπτης αναλαμβάνει ο Αντώνης Μιτζάλης.

Τα υπόλοιπα μέλη της νέας Διοικούσας Επιτροπής του ΞΕΕ είναι: Κωνσταντίνος Λεβέντης, Κωνσταντίνος Μέριανος, Ρούλα Μυκωνιάτη και Δημήτριος Πολλάλης.

Επίσης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΞΕΕ, εκλέχθηκαν οι: Κωνσταντίνος Αβράμπος, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Περικλής Αντωνίου, Χαράλαμπος Βούλγαρης, Κωνσταντίνος Ζήσης, Ευστράτιος Ιωάννου, Κωνσταντίνος Καλιουδάκης, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, Δημήτριος Καραλής, Ελένη Καραίσκου, Εμμανουήλ Καραμολέγκος, Μιχάλης Κυριακάκης, Κωνσταντίνος Λεβέντης, Αντώνιος Δεληδημητρίου, Ευστάθιος Μακρής, Ιωάννης Μαργαρίτης, Ηλίας Μεντζελόπουλος, Κωνσταντίνος Μέριανος, Απόστολος Μουσαμάς, Ρούλα Μυκωνιάτη, Ελένη Παπία, Όλγα Παπαδάκη, Ισμήνη Παναγιωτοπούλου, Γιώργος Πλεύρης, Γιώργος Πολίτης, Δημήτρης Πολλάλης, Κωνσταντίνα Σβύνου, Νικόλαος Φαραγκουλιτάκης, Στέργος Φώκιαλης, Μηνάς Χατζημιχαήλ, Ελένη Χρονάκη, Γρηγόριος Τάσιος, Ηρακλής Τσιτλακίδης και Γεράσιμος Τιμοθεάτος.

in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024