Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Ρεάλ θέλει να αντιδράσει» τόνισε ο Πρίντεζης

«Η Ρεάλ θέλει να αντιδράσει» τόνισε ο Πρίντεζης

Ο Ολυμπιακός μετρά 4 σερί νίκες στη Euroleague, εκ των οποίων οι 3 εκτός έδρας, με τον Γιώργο Πρίντεζη να αισιοδοξεί για μία 5η διαδοχική, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, την Παρασκευή (8/12). Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του σε εκδήλωση της ΚΑΕ για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία "Menarini", δίνοντας έμφαση στην ανάγκη να υπερασπιστεί την έδρα της η ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός μετρά 4 σερί νίκες στη Euroleague, εκ των οποίων οι 3 εκτός έδρας, με τον Γιώργο Πρίντεζη να αισιοδοξεί για μία 5η διαδοχική, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, την Παρασκευή (8/12).

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του σε εκδήλωση της ΚΑΕ για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία «Menarini», δίνοντας έμφαση στην ανάγκη να υπερασπιστεί την έδρα της η ομάδα του Πειραιά.

«Δεν παύει να είναι μία μεγάλη ομάδα η Ρεάλ που θέλει να αντιδράσει. Εχει τραυματισμούς, αλλά διαθέτει παίκτες που μπορούν να σε κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή και εμείς θέλουμε να νικήσουμε την Παρασκευή. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε από τις συνεχόμενες νίκες μας.

Δεν είναι τελικός, υπάρχει αρκετός δρόμος, είναι, όμως ένα παιχνίδι που το θέλουμε παρα πολύ. Δεν μας αρέσει να χάνουμε παιχνίδια στο γήπεδό μας, ειδικά μετά από την ήττα με τον Παναθηναϊκό,» δήλωσε ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Εξάλλου, αυτή από τον Παναθηναϊκό, ήταν η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στο ΣΕΦ, κάτι που συνέβη πριν περίπου έναν μήνα, στις 10 Νοεμβρίου, για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Πλέον, επιστρέφει στη διοργάνωση και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Μετά το ρεπό που έδωσε ο Σφαιρόπουλος στους παίκτες του τη Δευτέρα (4/12), το απόγευμα της Τρίτης αρχίζει η προετοιμασία για το ματς με τους Μαδριλένους. Μοναδικός απών θα είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024