Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λουτσιάνο Μπένετον: Επιστρέφει για να σώσει την εταιρία

Λουτσιάνο Μπένετον: Επιστρέφει για να σώσει την εταιρία

Ο Λουτσιάνο Μπένετον ανακοίνωσε την επιστροφή του στο τιμόνι της διάσημης United Colors of Benetton, προκειμένου να τη σώσει από την καταστροφή.

Ο Λουτσιάνο Μπένετον, ένας από τους ιδρυτές της ομώνυμης ιταλικής επιχείρησης ενδυμάτων, ανακοίνωσε σήμερα την επιστροφή του σε ηλικία 82 ετών στο τιμόνι της εταιρείας προκειμένου να τη βοηθήσει να ορθοποδήσει.

«Το 2008, είχα αφήσει την επιχείρηση με 155 εκατομμύρια ευρώ ενεργητικό και την ξαναπαίρνω με 81 εκατομμύρια παθητικό το 2016. Και φέτος θα είναι χειρότερα τα πράγματα. Αυτό εμένα μου προκαλεί αφόρητη λύπη», δήλωσε ο Λουτσιάνο Μπένετον σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica, σημειώνοντας πως γι’ αυτό το λόγο επιστρέφει στη δουλειά.

«Αντί να μας μιμούνται, η United Colors χάνει τα χρώματά της. Αποτύχαμε μόνοι μας. Τα καταστήματα, που εξέπεμπαν φως, έχουν γίνει σκοτεινά και θλιβερά», «κλείσαμε στη νότια Αμερική και στις ΗΠΑ», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το σοβαρότερο λάθος ήταν ότι σταματήσαμε να φτιάχνουμε πουλόβερ, ήταν σαν να αφαιρέσαμε το νερό από μια αντλία νερού».

«Η διαχείριση ήταν αμφιλεγόμενη, αλλά όχι με την ποινική έννοια. Ο προϋπολογισμός έχει φτάσει το κόκκινο και τα σφάλματα είναι ακατανόητα», κατέληξε.

Υπεύθυνοι για τη διαχείριση της επιχείρησης ήταν πρωτίστως ο γιος του Αλεσάντρο και δευτερευόντως διευθυντές εκτός οικογενείας, την ώρα που ο αριθμός των εργαζομένων στην Benetton έχει μειωθεί από 9.766 το 2008 σε 7.328 σήμερα.

«Θα δώσουμε σε όλους μια ευκαιρία, αλλά οφείλουμε να ελαφρύνουμε την επιχείρηση», ήταν η απάντηση που έδωσε εξάλλου σε ερώτηση για το αν απειλούνται θέσεις εργασίας.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024