Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
F1: Επιστρέφουν τα μικρόφωνα στις εξατμίσεις των μονοθεσίων

F1: Επιστρέφουν τα μικρόφωνα στις εξατμίσεις των μονοθεσίων

Λύση στο πρόβλημα της χαμηλής έντασης του ήχου που παράγουν τα υβριδικά σύνολα των μονοθεσίων αναζητά η FIA επαναφέροντας στο Abu Dhabi τα μικρόφωνα στις εξατμίσεις.

Απάντηση στην κριτική που δικαίως έχουν δεχθεί τα υβριδικά κινητήρια σύνολα των μονοθεσίων της Formula 1 και η οποία σχετίζεται με τον χαμηλής έντασης ήχο που παράγουν εξακολουθεί να αναζητά η FIA.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού επαναφέρει στον τελευταίο αγώνα της σεζόν τη λύση των μικροφώνων που τοποθετούνται στις εξατμίσεις των μονοθεσίων ώστε να μεταφέρουν με μεγαλύτερη ένταση στους τηλεθεατές τον ήχο των κινητήρων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεται μια τέτοια λύση, ωστόσο, σε προηγούμενα Grand Prix το πείραμα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Μια από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν η κατασκευάστρια εταιρεία των μικροφώνων αλλά και οι άνθρωποι της FIA είναι η επιλογή της ιδανικής θέσης για την τοποθέτηση των συσκευών, όπως άλλωστε και η ανθεκτικότητά τους καθώς στο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων των μονοθεσίων αναπτύσσονται εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024