Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιλότος «ζωγράφισε» πέος στον αμερικάνικο ουρανό

Πιλότος «ζωγράφισε» πέος στον αμερικάνικο ουρανό

«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε η αμερικανική πολεμική αεροπορία το ιδιόμορφο χιούμορ πιλότου της ο οποίος «ζωγράφισε» στον ουρανό γιγάντιο φαλλό με τα ίχνη συμπύκνωσης του αεροσκάφους του, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης. Οι μανούβρες του πιλότου «δεν είχαν καμία εκπαιδευτική αξία» τόνισε η πολεμική αεροπορία σε ανακοίνωση που εξέδωσε, προειδοποιώντας ότι ο επίδοξος «ζωγράφος» θα κληθεί να λογοδοτήσει για την πράξη του.

«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε η αμερικανική πολεμική αεροπορία το ιδιόμορφο χιούμορ πιλότου της ο οποίος «ζωγράφισε» στον ουρανό γιγάντιο φαλλό με τα ίχνη συμπύκνωσης του αεροσκάφους του, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης.

Οι κάτοικοι της μικρής πόλης Οκάνογκαν, στην Πολιτεία Ουάσιγκτον, στις δυτικές ΗΠΑ, είδαν κατάπληκτοι την Πέμπτη το μαχητικό κοντινής αεροπορικής βάσης να ακολουθεί ασυνήθιστη πορεία και να σχεδιάζει ουράνιο φαλλό.

Γυναίκα τηλεφώνησε για να διαμαρτυρηθεί στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KREM 2 που με τη σειρά του ρώτησε για την υπόθεση τις ένοπλες δυνάμεις.

«Καμία εκπαιδευτική αξία»

Οι μανούβρες του πιλότου «δεν είχαν καμία εκπαιδευτική αξία» τόνισε η πολεμική αεροπορία σε ανακοίνωση που εξέδωσε, προειδοποιώντας ότι ο επίδοξος «ζωγράφος» θα κληθεί να λογοδοτήσει για την πράξη του.

«Το θεωρούμε απολύτως απαράδεκτο», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

«Ολοι έπαθαν σοκ», εξήγησε από την πλευρά του ο Τζέιμς Φάρμερ, κάτοικος του Οκάνογκαν, που μίλησε στο περιοδικό Vice News.

Το συμβάν έκανε το γύρο των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης και τράβηξε την προσοχή των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, σε μια περίοδο κατά την οποία συνεχίζεται στις ΗΠΑ το κύμα αποκαλύψεων για τις σεξουαλικές επιθέσεις και παρενοχλήσεις σε βάρος γυναικών.

ΑΠΕ/Γαλλικό,in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024