Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Σέρχιο Αγουέρο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Σέρχιο Αγουέρο

Ο φιλικός αγώνας με τη Νιγηρία και η ήττα της Αργεντινής με 2-4 από τους «σούπερ αετούς» στο Κράσνονταρ, στη Ρωσία, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς η αδιαθεσία του Σέρχιο Αγουέρο στο ημίχρονο επισκίασε τα πάντα. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι και της «αλμπισελέστε» άρχισε να κάνει εμετό και να δείχνει πως υποφέρει, με συνέπεια να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της ρωσικής πόλης.

Ο φιλικός αγώνας με τη Νιγηρία και η ήττα της Αργεντινής με 2-4 από τους «σούπερ αετούς» στο Κράσνονταρ, στη Ρωσία, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς η αδιαθεσία του Σέρχιο Αγουέρο στο ημίχρονο επισκίασε τα πάντα.

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι και της «αλμπισελέστε» άρχισε να κάνει εμετό και να δείχνει πως υποφέρει, με συνέπεια να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της ρωσικής πόλης.

Ο Αγουέρο είχε ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι, σκοράροντας μάλιστα το 0-2 στο 36ο λεπτό. Στη διάρκεια του ημιχρόνου, όμως, ο Κουν άρχισε να κάνει εμετό και είχε λιποθυμικές τάσεις. Αντικατασταθείς από τον Μπενεντέτο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις «ρουτίνας για προληπτικούς λόγους», όπως κοινοποίησε η Ομοσπονδία της Αργεντινής.

Με το σημερινό γκολ ο Αγουέρο έφτασε τα 36 στην Εθνική ομάδα της χώρας του, πέρασε τον Κρέσπο και είναι τρίτος στην κατάταξη των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της Σελεσιόν, με τον Μέσι απλησίαστο στα 61 και τον Μπατιστούτα δεύτερο με 54 τέρματα.

Τις τελευταίες ημέρες ο δεινός αυτός σκόρερ είχε παραπονεθεί ότι εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε εμπλακεί πριν λίγες εβδομάδες.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024