Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες Σκουρτόπουλου στην Εθνική

Ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες Σκουρτόπουλου στην Εθνική

Ο ομοσπονδιακός προπονητής θα έχει στη διάθεσή του ένα επιτελείο αποτελούμενο από τον Γιάννη Ελευθεριάδη, τον Θανάση Μολυβδά και τον Γιάννη Καλαμπόκη.

Τους τρεις συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ της εθνική ανδρών ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Οι Γιάννης Ελευθεριάδης, Θανάσης Μολυβδάς και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Γιάννης Καλαμπόκης θα πλαισιώνουν το προπονητικό επιτελείο της εθνικής, ενόψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 της Κίνας.

Η «επίσημη αγαπημένη» ρίχνεται στη μάχη της πρόκρισης στις 24 Νοεμβρίου με πρώτη αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία, στο Λέστερ, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (27/11) υποδέχεται στο Ηράκλειο το Ισραήλ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

«Η διαδικασία ήταν ιδιαίτερη, όπως εξάλλου όλη αυτή που ξεκινάμε με τον θεσμό των προκριματικών και έπρεπε να βρούμε κάποιους συνεργάτες που να είναι διαθέσιμοι, αλλά να έχουν και παραστάσεις. Καταλήξαμε σε ένα επιτελείο αποτελούμενο από τον Γιάννη Ελευθεριάδη, τον Θανάση Μολυβδά και τον Γιάννη Καλαμπόκη.

Ο Γιάννης Ελευθεριάδης είναι μέλος των επιτελείων των Εθνικών ομάδων εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας τους. Ο Θανάσης Μολυβδάς έχει διατελέσει και στο παρελθόν στο επιτελείο της Εθνικής Ανδρών. Ο Γιάννης Καλαμπόκης, τέλος, συμμετείχε ως παίκτης στο μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική το 2009, έχει κάνει τα πρώτα του βήματα ως προπονητής και πέραν των τεχνικών ζητημάτων θα λειτουργήσει και ως σύνδεσμος μεταξύ προπονητών και παικτών. Ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες μας επαφές, καταλήξαμε σε συμφωνία για τους ρόλους που θα υπάρξουν και είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε τη δουλειά».

in.gr

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024