Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δολοφόνος της Δώρας [Βίντεο]

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δολοφόνος της Δώρας [Βίντεο]

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσαντζανιάν - Σοροπίδης, κατηγορούμενος για την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού μετά την πολύωρη απολογία που έδωσε ενώπιον του 18ου Τακτικού Ανακριτή. Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αστυνομικοί έλαβαν θέσεις γύρω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, σε μια προσπάθεια να διαφυλάξουν την σωματική ακεραιότητα του 58χρονου καθ' ομολογία δολοφόνου. Το πρωί, συγγενείς και φίλοι της Δώρας ξυλοκόπησαν για δεύτερη φορά τον δράστη. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσαντζανιάν – Σοροπίδης, κατηγορούμενος για την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού μετά την πολύωρη απολογία που έδωσε ενώπιον του 18ου Τακτικού Ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος για την άγρια δολοφονία της εφοριακού κυριολεκτικά φυγαδεύτηκε από τα δικαστήρια, κάτω από ιδιαίτερα ισχυρή αστυνομική δύναμη καθώς ανέμεναν την αποχώρηση του από το ανακριτικό γραφείο συγγενείς και φίλοι του θύματος με σκοπό να τον λιντσάρουν.



Κατάρες κατά του δολοφόνου

Δεκάδες αστυνομικοί έλαβαν θέσεις γύρω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων,
σε μια προσπάθεια να διαφυλάξουν την σωματική ακεραιότητα του 58χρονου
καθ’ ομολογία δολοφόνου της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Συγγενείς
και φίλοι της Δώρας ξυλοκόπησαν για δεύτερη φορά το πρωί τον δράστη και
παρέμειναν έξω από τα δικαστήρια έως ότου εκείνος αποχωρήσει.



Κατόπιν των νέων επεισοδίων, η ΕΛ.ΑΣ. είχε αναβαθμίσει τα μέτρα ασφάλειας του κατηγορούμενου, ενώ στα δικαστήρια βρίσκονταν τέσσερις κλούβες και περίπου 150 αστυνομικοί.

Στόχος της αστυνομίας ήταν να φυγαδεύσει τον κατηγορούμενο και να μην υπάρξουν νέα επεισόδια με τους συγκεντρωμένους. Η μεταφορά του 58χρονου έγινε μετά το πέρας του ωραρίου λειτουργίας των δικαστηρίων, ώστε να μην υπάρχει πολύς κόσμος.

Νωρίς το πρωί, τη στιγμή που οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να βάλουν γρήγορα τον 58χρονο στο γραφείο του ανακριτή, κάποιοι σκόνταψαν με αποτέλεσμα να πέσουν και να μπορέσουν οι συγγενείς του θύματος να επιτεθούν στον δράστη.

Μάλιστα, η μητέρα της αδικοχαμένης Δώρας προσπάθησε να τραυματίσει τον 58χρονο με ένα στυλό που κρατούσε στα χέρια της, ενώ και ο πατέρας του θύματος κινήθηκε εναντίον του, με τις αστυνομικές δυνάμεις να τον συγκρατούν.

«Αφήστε με να τον σκοτώσω. Είναι δολοφόνος. Σκότωσε το παιδί μου», φωναξε η μάνα της 32χρονης και συμπλήρωσε: «Δολοφόνε! Δεν θα γλιτώσεις από τα χέρια μου. Σκοτώστε με κι εμένα να πάω να βρω το παιδί μου».

Ο 58χρονος είχε ζητήσει και είχε λάβει 48ωρη προθεσμία την Τετάρτη, όταν και σημειώθηκαν επεισόδια εναντίον του από συγγενείς και φίλους της άτυχης κοπέλας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα υποστηρίξει ότι δεν είχε πρόθεση την ανθρωποκτονία της κοπέλας, αλλά την κλοπή της τσάντας της, ενώ την ώρα της πράξης του βρισκόταν σε στερητικό σύνδρομο.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024