Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κιμ παράτησε τα πυρηνικά κι έπιασε τα... καλλυντικά

Ο Κιμ παράτησε τα πυρηνικά κι έπιασε τα… καλλυντικά

Επίσκεψη σε εργοστάσιο καλλυντικών στην Πιονγκγιάνγκ προχώρησε ο βορειοκορεάτης ηγέτης, Κιμ Γιονγκ-Ουν, συνοδευόμενος από την καλοντυμένη σύζυγό του και την πανίσχυρη αδελφή του.

Επίσκεψη σε εργοστάσιο καλλυντικών στην Πιονγκγιάνγκ προχώρησε ο βορειοκορεάτης ηγέτης, Κιμ Γιονγκ-Ουν, συνοδευόμενος από την καλοντυμένη σύζυγό του και την πανίσχυρη αδελφή του.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο εργοστάσιο καλλυντικών της Πιονγκγιάνγκ, ο Κιμ εξήρε τα «παγκοσμίου επιπέδου» προϊόντα που πραγματοποιούν «το όνειρο των γυναικών που θέλουν να είναι ομορφότερες», όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα εμφανίζεται ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας μαζί με την Κιμ Γιο-Γιονγκ -την μικρότερη αδελφή του-, υψηλόβαθμο στέλεχος του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος, καθώς και την σύζυγό του, Ρι Σολ-Γιου, που φοράει ένα φόρεμα φλοράλ.

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες θεωρούνται οι ισχυρότερες στην απομονωμένη αυτή πατριαρχική χώρα, έχουν και στο παρελθόν συνοδεύσει τον Κιμ σε επίσημες εκδηλώσεις από τότε που ανέλαβε την εξουσία το 2001, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε παλαιότερα με τις συζύγους και τις αδελφές των προηγούμενων ηγετών της χώρας, οι οποίες έκαναν σπανίως δημόσιες εμφανίσεις.

Η Γιο-Γιονγκ, που είναι μεταξύ 20 και 30 ετών, αναβαθμίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες στο κομματικό σύστημα και θεωρείται ότι είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από τη δημόσια εικόνα του αδελφού της.

Η Γιο-Γιονγκ διαχειρίζεται τον μηχανισμό προπαγάνδας του κόμματος και έχει απαθανατιστεί σε φωτογραφίες να συνοδεύει σε επίσημες εκδηλώσεις τον Κιμ φορώντας απλά ρούχα, κάτι που είναι σπάνιο μεταξύ των υψηλόβαθμων αξιωματούχων της χώρας.

ΑΠΕ/Γαλλικό,in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024