Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανανέωση για το Citroen C4 Cactus

Ανανέωση για το Citroen C4 Cactus

Το ανανεωμένο Citroen C4 Cactus ωρίμασε σχεδιαστικά διατηρώντας παρόλα τον επαναστατικό χαρακτήρα του και τον διττό προσανατολισμό του.


Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη της εμπορικής του πορείας στην ευρωπαϊκή αγορά το Citroen C4 Cactus ανανεώνεται, υιοθετώντας ένα σαφώς πιο ώριμο σχεδιαστικό προφίλ.

Το μοναδικό crossover στη σημερινή γκάμα της Citroen -σύντομα οι Γάλλοι πρόκειται να προσθέσουν στην παλέτα τους το C3 Aircross- ακολουθεί το πρόσφατο σχεδιαστικό παράδειγμα του μικρότερου C3, απαντώντας σε εκείνους που μέχρι σήμερα τοποθετούσαν την ταμπέλα του εκκεντρικού στη γαλλική πρόταση.

Πέρα από τις εμφανείς σχεδιαστικές παρεμβάσεις στο μπροστινό και το πίσω τμήμα του αμαξώματος, εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι τα περίφημα Airbumps στις πόρτες καταλαμβάνουν μια σημαντικά μικρότερη επιφάνεια.

Ο αναβαθμισμένος εξοπλισμός περιλαμβάνει πλέον όλες τις σύγχρονες εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας, ενώ ειδική μνεία γίνεται και στα νέα καθίσματα (Advance Comfort Seats) που για πρώτη φορά τοποθετούνται σε πρόταση της Citroen.

Αντιστοίχως, το ανανεωμένο C4 Cactus γίνεται το πρώτο μοντέλο της Citroen που διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά με τα προοδευτικής λειτουργίας αμορτισέρ (Progressive Hydraulic Cushions), τα οποία υπόσχονται ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά απόσβεσης και υψηλότερη ποιότητα κύλισης.

Σε επίπεδο κινητήρων, την οροφή θα αποτελέσουν οι 130 ίπποι του τρικύλινδρου κινητήρα βενζίνης των 1,2 λίτρων, ωστόσο, το ίδιο σύνολο θα προσφέρεται με 110 αλλά και 82 ίππους στην ατμοσφαιρική εκδοχή του.

Οι εκδόσεις diesel των 1,6 λίτρων θα γίνουν διαθέσιμες το φθινόπωρο του 2018, σε διαμορφώσεις των 100 και των 120 ίππων.

Η διάθεση του ανανεωμένου Citroen C4 Cactus στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2018.

auto.in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024