Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόγραμμα επιμόρφωσης με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας

Πρόγραμμα επιμόρφωσης με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας

Πρόγραμμα επιμόρφωσης με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας (École Nationale d' Administration - ENA) πραγματοποιεί το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση 2017-2019.

Πρόγραμμα επιμόρφωσης με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας (École Nationale d’ Administration – ENA) πραγματοποιεί το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση 2017-2019.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου 2017 στο Παρίσι και θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Καινοτομία – Αντιλαμβανόμενοι τις δημόσιες πολιτικές με διαφορετικό τρόπο: Υπηρεσίες και χρήστες υπηρεσιών
  • Κατανόηση και εφαρμογή καινοτόμων δράσεων στη Δημόσια Διοίκηση
  • Ανάπτυξη νέων μεθόδων εργασίας: από την καινοτομία διαχείρισης στη διαχείριση της καινοτομίας

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα μπορούν να παρακολουθήσουν στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης που εμπλέκονται ενεργά σε δράσεις διοικητικής μεταρρύθμισης.

Σημειώνεται πως αποτελεί μέρος των δράσεων για την αξιολόγηση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης, όπως περιγράφονται στον αντίστοιχο άξονα της Εθνικής Στρατηγικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ydmed@ydmed.gov.gr, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων την 17η Οκτωβρίου 2017.

Η τελική επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με κύριο κριτήριο τη συνάφεια του αντικειμένου εργασίας των υποψηφίων με τη θεματολογία του προγράμματος όπως παρέχεται με τη συνεργασία της Expertise Franc.

Εύη Σαλτού

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024