Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με 162 αυτοκίνητα το Gran Turismo Sport

Με 162 αυτοκίνητα το Gran Turismo Sport

Τη λίστα με τα 162 αυτοκίνητα που θα περιλαμβάνονται στο πολυαναμενόμενο video game "Gran Turismo Sport" αποκάλυψαν οι δημιουργοί του.


Απέχοντας μόλις λίγες ημέρες από το επίσημο εμπορικό λανσάρισμα ενός εκ των δημοφιλέστερων βιντεοπαιχνιδιών στον πλανήτη, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το τι μας επιφυλάσσει η έβδομη κατά σειρά εκδοχή του έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο λόγος φυσικά για το πολυαναμενόμενο Gran Turismo Sport, το οποίο θα βρεθεί μετά από αρκετές αναβολές στα ράφια των καταστημάτων στις 18 Οκτωβρίου.

Η είδηση, ωστόσο, δεν έχει να κάνει πως η Polyphony Digital που υπογράφει τον συγκεκριμένο τίτλο ολοκλήρωσε την εξέλιξη ενός εκ των ρεαλιστικότερων αγωνιστικών προσομοιωτών, αλλά με το πλήθος των τετράτροχων στο οποίο θα αποκτά πρόσβαση κανείς με την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, λοιπόν, το Gran Turismo Sport θα περιλαμβάνει 162 αυτοκίνητα, αρκετά εκ των οποίων θα διαθέτουν αγωνιστικές περγαμηνές.

Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποια από τη σχεδόν ατελείωτη λίστα των μοντέλων, τότε αυτή είναι σίγουρα η Ferrari LaFerrari, τα υβριδικά πρωτότυπα του πρωταθλήματος αντοχής της Porsche και της Toyota, καθώς και εκείνες τις προτάσεις που έχουν εξελιχθεί-σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο τίτλο.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024