Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Ρόμπερτς

Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Ρόμπερτς

Την πρώτη προπόνηση στο κλειστό «Δύο Αοράκια» της Κρήτης πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, εν όψει της πρεμιέρας με την Μπασκόνια για τη Euroleague. O Μπράιαν Ρόμπερτς δεν συμμετείχε σε ολόκληρη την προπόνηση, αλλά έβγαλε μόνο ένα μέρος αυτής, καθώς προέρχεται από τραυματισμό που τον άφησε εκτός στην 1η αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, την περασμένη Κυριακή (8/10). Η συμμετοχή του Αμερικανού στο παιχνίδι της Πέμπτης (12/10, 21:00) θα κριθεί από το αν θα καταφέρει να βγάλει όλο το πρόγραμμα την Τετάρτη (11/10).

Την πρώτη προπόνηση στο κλειστό «Δύο Αοράκια» της Κρήτης πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, εν όψει της πρεμιέρας με την Μπασκόνια για τη Euroleague.

O Μπράιαν Ρόμπερτς δεν συμμετείχε σε ολόκληρη την προπόνηση, αλλά έβγαλε μόνο ένα μέρος αυτής, καθώς προέρχεται από τραυματισμό που τον άφησε εκτός στην 1η αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, την περασμένη Κυριακή (8/10). Η συμμετοχή του Αμερικανού στο παιχνίδι της Πέμπτης (12/10, 21:00) θα κριθεί από το αν θα καταφέρει να βγάλει όλο το πρόγραμμα την Τετάρτη (11/10).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν γνωρίζει μετά βεβαιότητας αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του πολύτιμου Αμερικανού γκαρντ, λόγω και της απουσίας του αρχηγού των «ερυθρόλευκων» Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα (ενοχλήσεις στα γόνατα).

Εστω και μακριά από τη φυσική έδρα του, το ΣΕΦ, λόγω τιμωρίας, ο Ολυμπιακός θέλει να μπει με το… δεξί στη Euroleague απέναντι στην Μπασκόνια που έχει νέο προπονητή τον Αργεντινό Πάμπλο Πριτζιόνι.

Οι Βάσκοι ενισχύθηκαν με το κάτοχο ιταλικού διαβατηρίου, Ουρουγουανό πλέϊ-μέϊκερ, Τζέϊσον Γκρέιντζερ, ενώ στη Βιτόρια επέστρεψε μετά από 6 σεζόν ο έμπειρος 34χρονος Βραζιλιάνος διεθνής πόιντ γκαρντ Μαρσελίνιο Ουέρτας (μετά από 2 σεζόν στους Λέϊκερς).

Σημαντική προσθήκη ανάμεσα σε άλλες (Βινσέν Πουαριέ, Γιάνις Τίμμα, Λούκα Βιντόζα) είναι και αυτή του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ Τζόρνταν ΜακΡέι με θητεία στο ΝΒΑ και τους Καβαλίερς.

Την Τετάρτη (11/10), στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τους Βάσκους. Όπως έγινε επίσης γνωστό την Τρίτη, για τη 2η αγωνιστική της Α1 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κύμη την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024