Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κέιχιλ έστειλε την Αυστραλία στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Ο Κέιχιλ έστειλε την Αυστραλία στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Συναρπαστική ήταν η ρεβάνς της Αυστραλίας με τη Συρία στο Σίδνεϊ, για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Οι «σοκερούς» πέρασαν στην επόμενη φάση επικρατώντας 2-1 στην παράταση, αλλά οι Σύροι δημιούργησαν χιλιάδες φίλους με το πνεύμα νικητή που επέδειξαν. Το 1-1 του πρώτου αγώνα έδινε σοβαρό προβάδισμα στους Αυστραλούς, καθώς η Συριακή ομάδα αντιμετώπισε σοβαρότατα προβλήματα απουσιών βασικών παικτών.

Συναρπαστική ήταν η ρεβάνς της Αυστραλίας με τη Συρία στο Σίδνεϊ, για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Οι «σοκερούς» πέρασαν στην επόμενη φάση επικρατώντας 2-1 στην παράταση, αλλά οι Σύροι δημιούργησαν χιλιάδες φίλους με το πνεύμα νικητή που επέδειξαν.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα έδινε σοβαρό προβάδισμα στους Αυστραλούς, καθώς η Συριακή ομάδα αντιμετώπισε σοβαρότατα προβλήματα απουσιών βασικών παικτών. Παρόλα αυτά κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6ο λεπτό με τον Αλ Σομά «παγώνοντας» τους 42.000 οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ομως, ο βετεράνος Τιμ Κέιχιλ ισοφάρισε στο 13΄ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 109΄, ενώ νωρίτερα (94΄) η Συρία είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αλ Μαουάς. Οι καρδιές πήγαν να… σπάσουν, όταν στις καθυστερήσεις της παράτασης (120+1΄) ο Αλ Σομά σημάδεψε το δοκάρι της Αυστραλίας με απευθείας φάουλ.

Ετσι, ο 38χρονος Τιμ Κέιχιλ, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αυστραλίας με 50 γκολ σε 103 διεθνείς συμμετοχές, ήταν ο ήρωας της τελευταίας στιγμής, ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα του στην επόμενη αναμέτρηση μπαράζ, με αντίπαλο την τέταρτη της ζώνης CONCACAF (Παναμάς ή Ονδούρα).

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024