Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η συγγραφέας... Κάρα Ντελεβίν

Η συγγραφέας… Κάρα Ντελεβίν

Αν το όνομα Κάρα Ντελεβίν σας φέρνει στο μυαλό μόνο φωτογραφήσεις και επιδείξεις μόδας, τότε καλό θα είναι να κάνετε μια βόλτα από ένα βιβλιοπωλείο.

Αν το όνομα Κάρα Ντελεβίν σας φέρνει στο μυαλό μόνο φωτογραφήσεις και επιδείξεις μόδας, τότε καλό θα είναι να κάνετε μια βόλτα από ένα βιβλιοπωλείο.

Από το πρωί της Τρίτης, το εξώφυλλο του μυθιστορήματος «Mirror, Mirror» με την υπογραφή του εντυπωσιακού μοντέλου θα βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων όλου του κόσμου.

Το βιβλίο εξερευνά τα θέματα της «σεξουαλικότητας, ταυτότητας, φιλίας και προδοσίας», όπως η ίδια λέει. «Ήθελα να αφηγηθώ μια ιστορία που δίνει στον αναγνώστη μια ρεαλιστική εικόνα των ταραγμένων χρόνων της εφηβείας που μοιάζουν με το εναέριο τραινάκι του λούνα παρκ» γράφει στην εισαγωγή του βιβλίου.

Η Κάρα περιγράφει την πλοκή σαν μια «ελικοειδή ιστορία ενηλικίωσης» τεσσάρων 16χρονων φίλων, που «προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιοι είναι και να βρουν τον δρόμο μέσα στο ναρκοπέδιο του σχολείου και των σχέσεων. Έως ότου, μια μέρα, όλα αλλάζουν».

«Πάνω απ’ όλα, με αυτό το μυθιστόρημα θέλω να πω στους αναγνώστες μου ότι είναι OK αν δεν ξέρεις ακόμα ποιος είσαι. Όσο μαθαίνεις τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο, κι ακολουθείς αυτό που λέει η καρδιά σου, τα πάντα θα είναι OK» τονίζει.

in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024