Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz Sprinter 2018: Η νέα γενιά του επαγγελματία

Mercedes-Benz Sprinter 2018: Η νέα γενιά του επαγγελματία

Η γερμανική φίρμα δίνει μια γεύση από την νέα γενιά του επαγγελματικού της μοντέλου το οποίο αναμένεται το 2018.

H γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα της νέας γενιάς του Sprinter με την μορφή ενός σκίτσου, προαναγγέλλοντας παράλληλα την άφιξη του μέσα στο 2018.

Σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις το νέο Sprinter θα ενσωματώσει στον εξοπλισμό του μια πλειάδα νέων συστημάτων υποβοήθησης με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια μεταξύ των οποίων θα βρεθεί το ενεργό ESP και το Crosswind Assist ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η διάθεσή του σε πλήθος αμαξωμάτων που θα καλύπτουν κάθε είδους μεταφορικές ανάγκες.

Επί του παρόντος, η γερμανική φίρμα δεν δημοσιοποιεί στοιχεία για τα μηχανικά σύνολα, ωστόσο δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία τετρακύλινδρων αλλά και V6 κινητήρων στην γκάμα.

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, το σκίτσο δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει συνειρμούς με το Mercedes Vision Van Concept το οποίο παρουσιάστηκε το 2016, προεικονίζοντας το μέλλον των επαγγελματικών μοντέλων της γερμανικής φίρμας.

Έτσι, το νέο Sprinter αν και θα διατηρήσει τις γνώριμες τετραγωνισμένες αναλογίες του, σημαντικές θα είναι οι αλλαγές στο μπροστινό τμήμα το οποίο αποκτά μια πιο αιχμηρή σχεδίαση η οποία πλαισιώνεται από φώτα τεχνολογίας LED.

Όπως και να έχει το νέο Sprinter θα ενταχθεί στην γκάμα των Γερμανών, με την φιλοδοξία να συνεχίσει την πορεία των προκατόχων του που από την εμφάνιση του μοντέλου το 1995 έχουν καταγράψει 3,3 πωλήσεις σε 130 χώρες ενώ πρόσφατα το δημοφιλές van κατέγραψε νέο ιστορικό ρεκόρ καθώς το α΄ εξάμηνο της χρονιάς διατέθηκαν 96.200 μονάδες.

auto.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024