Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαξίμου: Η πραγματικότητα χαλάει τον μύθο της ΝΔ

Μαξίμου: Η πραγματικότητα χαλάει τον μύθο της ΝΔ

Με non paper απαντά στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης, για μείωση των ξένων επενδύσεων στη χώρα, το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο σημειώνει πως το 2016 σημειώθηκε υψηλό δεκαετίας στο συγκεκριμένο τομέα.

Η πολιτική κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση με «φόντο» τις ξένες επενδύσεις στη χώρα μας συνεχίζεται, με το Μέγαρο Μαξίμου να απαντά στη Νέα Δημοκρατία μέσω διαρροών προς τους δημοσιογράφους.

Στο non paper που εξέδωσε το Μαξίμου, αναφέρεται ότι «η ΝΔ ματαιοπονεί» και επισημαίνεται πως «όσα επικοινωνιακά σόου και να σκηνοθετήσει δεν μπορεί να αποτρέψει το διεθνές θετικό επενδυτικό κλίμα για την Ελλάδα, αλλά και ούτε να παραγράψει όσα έχει η σημερινή κυβέρνηση για τις επενδύσεις».

Στη συνέχεια της άτυπης ανακοίνωσης, γίνεται αναφορά στις συμφωνίες για τα έργα που έχουν γίνει από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τονίζεται πως «οι άμεσες ξένες επενδύσεις το 2016 σημείωσαν υψηλό δεκαετίας και το 2017 αναμένεται περαιτέρω βελτίωση, καθώς ήδη το πρώτο εξάμηνο είχαμε εισροή πάνω από 1,6 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία».

«Η πραγματικότητα, λοιπόν, χαλάει το μύθο της ΝΔ» υπογραμμίζει το non paper και συμπληρώνει πως «η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη μεγάλη μάχη για να ενισχύσει την αναπτυξιακή πορεία της ελληνικής οικονομίας, την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση του νέου παραγωγικού μοντέλου με σεβασμό στους εργαζόμενους, το περιβάλλον και την τήρηση της κείμενης ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας».

in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024