Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πιτσιόρλας για Eldorado: Να μην χρησιμοποιούνται οι εργαζόμενοι ως ασπίδα

Πιτσιόρλας για Eldorado: Να μην χρησιμοποιούνται οι εργαζόμενοι ως ασπίδα

«Το θέμα είναι σοβαρό καθώς το περιβάλλον και η υγεία των κατοίκων είναι ευαίσθητα θέματα. Εμείς είμαστε υπέρ της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης αλλά δεν πρέπει κάποιος να χρησιμοποιεί τους εργαζομένους ως ασπίδα» δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

«Το θέμα είναι σοβαρό καθώς το περιβάλλον και η υγεία των κατοίκων είναι
ευαίσθητα θέματα. Εμείς είμαστε υπέρ της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης
αλλά δεν πρέπει κάποιος να χρησιμοποιεί τους εργαζομένους ως ασπίδα» δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας στον ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως η τακτική των τελεσιγράφων δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την κυβέρνηση.

Αναλυτικά ο κ. Πιτσιόρλας τόνισε: «Η τακτική των τελεσιγράφων δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Από την πλευρά μας το χειριζόμαστε νηφάλια και ήρεμα. Προσωπικά εμπιστεύομαι τον κύριο Σταθάκη και το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν και οι επενδυτές. Οι επενδυτές κατέθεσαν την αίτηση αδειοδότησης στην Ολυμπιάδα στις 17 Ιουλίου και σήμερα έχουν την άδεια.

»Η Eldorado βρίσκεται εδώ από το 2012 και είναι γεγονός πως υπάρχουν προβλήματα χρονίζοντα και όχι σημερινά. Το θέμα είναι σοβαρό καθώς το περιβάλλον και η υγεία των κατοίκων είναι ευαίσθητα θέματα.

»Εμείς είμαστε υπέρ της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης αλλά δεν πρέπει κάποιος να χρησιμοποιεί τους εργαζομένους ως ασπίδα.

»Πρέπει να συμφωνήσουμε σε μία διαδικασία δοκιμών και τεχνικών αναλύσεων που θα πείθουν πως η διαδικασία εξόρυξης δεν είναι επιβλαβής για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Από τη στιγμή που επιλέχθηκε η διαιτησία για να δοθεί οριστική και πειστική λύση θα πρέπει να ακολουθηθεί μέχρι τέλους η συγκεκριμένη διαδικασία».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024