Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
VW I.D. Crozz II Concept: To ηλεκτροκίνητο SUV του λαού

VW I.D. Crozz II Concept: To ηλεκτροκίνητο SUV του λαού

Η οικογένεια ηλεκτρικών μοντέλων της VW θα διαθέτει το δικό της SUV, η πρωτότυπη εκδοχή του οποίου αποκαλύφθηκε στην Φρανκφούρτη.


Μετά το σκάνδαλο παραποίησης των ρύπων σε πλήθος πετρελαιοκίνητων μοντέλων του ομίλου VW, η γερμανική φίρμα στρέφεται στην ηλεκτροκίνηση, δημιουργώντας μια ξεχωριστή οικογένεια μοντέλων που θα βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα παρουσιάζοντας αρκετά κοινά χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα σε αυτές τις αμιγώς ηλεκτροκίνητες προτάσεις, που πολύ σύντομα η VW πρόκειται να περάσει στην παραγωγή ξεχωρίζει το I.D. CROZZ II, ένα μικρομεσαίων διαστάσεων crossover, με κίνηση στους τέσσερις τροχούς, δυναμικό σχεδιασμό και δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής ισχύος 225 kW.

Με τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 180 χλμ./ώρα και την αυτονομία τα 500 χιλιόμετρα, το I.D. CROZZ II φαντάζει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο, το οποίο μάλιστα δείχνει να μην απέχει σημαντικά από την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την VW, το πρώτο μέλος της οικογενείας των ηλεκτροκίνητων μοντέλων I.D θα περάσει στην παραγωγή το 2020, με τις υπόλοιπες επίσης ηλεκτροκίνητες προτάσεις να ακολουθούν τα επόμενα χρόνια.

auto.in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024