Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιδού το iPhone X και το iPhone 8 - Δείτε την παρουσίαση της Apple [Βίντεο]

Ιδού το iPhone X και το iPhone 8 – Δείτε την παρουσίαση της Apple [Βίντεο]

Μετά από μήνες έντονης φημολογίας και δέκα χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτου iPhone που έφερε επανάσταση όχι μόνο στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας, η Apple παρουσίασε τον νέο της στόλο κινητών τηλεφώνων καθώς και νέο Apple Watch αλλά και την εξέλιξη της Apple TV που θα αναπαράγει περιεχόμενο σε ανάλυση 4K και την καινοτόμο τεχνολογία εικόνας HDR.

Μετά από μήνες έντονης φημολογίας και δέκα χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτουiPhoneπου έφερε επανάσταση όχι μόνο στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας, αλλά στον κόσμο της επικοινωνίας και της τεχνολογίας σε πολλά επίπεδα, η Apple παρουσίασε τον νέο της στόλο κινητών τηλεφώνων καθώς και νέο Apple Watch αλλά καιτην εξέλιξη τηςApple TVπου θααναπαράγει περιεχόμενο σε ανάλυση 4K και την καινοτόμο τεχνολογία εικόνας HDR.

Βέβαια η Apple θα πρέπει να κλείσει συμφωνίες με δημιουργούς περιεχομένου που παρέχουν βίντεο σε αυτά τα πρότυπα.Πρωταγωνιστήςτης παρουσίασης του επικεφαλής της εταιρείας Τιμ Κουκήτανφυσικάτο επετειακόiPhone X, (iPhone10 οπως το ονόμασε ο Τιμ Κουκ στην παρουσίαση του)με χαρακτηριστικά που δεν έχουμε δει σε προηγούμενα iPhones.

Κάποια εξ αυτών είναι η οθόνη OLED, το edge-to-edge design, η αφαίρεση του κεντρικού κουμπιού και του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, η προσθήκη τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου, και η μπαταρία σε σχήμα L, που θεωρείται ότι θα προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια. Οι μεγάλες τεχνολογικές καινοτομίες είναι φυσικά η η ασύρματη φόρτισηκαι η αναγνώριση προσώπου.

Η συσκευή θα παραμένει κλειδωμένη μέχρι να την κοιτάξει ο κάτοχος της οπότε μετά την αναγνώριση του θα ξεκλειδώνει.

Το νέο iPhone X διαθέτει νέο σχεδιασμό, 5.8 ιντσών Super Retina Display οθόνη, δεν διαθέτει home button και πλέον για να πας στο κεντρικό μενού ή να κάνεις άλλες λειτουργίες θα πρέπει να μάθεις τις κατάλληλες νέες κινήσεις (gestures).

Οσον αφορά την ασύρματη φόρτιση ο κάτοχος της συσκευής θα την ακουμπά απλά στο τραπέζι και όχι μόνο στο σπίτι του αλλά και οπουδήποτε αλλού υποστηρίζεται η ασύρματη φόρτιση η συσκευή του θα φορτίζεται. Είναι επίσης πλήρως αδιάβροχη συσκευή ενώ απωθεί την σκόνη ακόμη και σε μικροσκοπικό επίπεδο, όπως υποστηρίζει ηApple.

Με την τεχνολογία του Face ID ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του Emojis ανάλογα με τη διάθεσή του

Παρουσιάστηκαν επίσης ταiPhone 8και8 Plus. ToiPhone 8 σχεδιαστικά μοιάζει με το iPhone 7 με βασική διαφορά ότι έχει ανθεκτικό γυαλί και στο πίσω μέρος του.Διαθέτει νέο επεξεργαστής, επεξεργαστή γραφικών ενώ η κάμερα ενσωματώνει αισθητήρες και τεχνολογίες αιχμής ώστε να παράγει εικόνες στην μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας και χρωμάτων.

Ανάμεσα στις νέες εφαρμογές φωτογραφιών, ξεχωρίζει η Portrait Lighting που επιτρέπει στον χρήστη να αλλάζει τον φωτισμό ώστε να βελτιώνεται η ρεαλιστικότητα των εικόνων. Ανάλογες εφαρμογές υπάρχουν και για την βιντεοσκόπηση.

Η κάμερα θα έχει για πρώτη φορά και τρίτη λειτουργία εκτός από αυτή των φωτογραφιών και του βίντεο και δεν είναι άλλη από την επαυξημένη πραγματικότητα.

Διαθέτει οθόνη τεχνολογίαςTrue Toneτην οποία διαθέτει τοiPad.Διαθέτει επίσης νέα ακόμη καλύτερα ακουστικά.

Θοδωρής Λαΐνας

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024