Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG Project ONE: Σε γκρο πλαν

Mercedes-AMG Project ONE: Σε γκρο πλαν

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του στο «floor» της διεθνούς γερμανικής έκθεσης το εκκεντρικό sportscar των 1.000 και πλέον ίππων προδίδει ένα ακόμα κομμάτι της πληθωρικής προσωπικότητάς του.

Η γερμανική φίρμα συνεχίζει τη σταδιακή αποκάλυψη τμημάτων του υπεραυτοκινήτου Project One το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Αυτήν την φορά πρόκειται για μια εικόνα που αποτυπώνει το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου και η οποία σύμφωνα με τις συστάσεις ελήφθη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταφοράς του αυτοκινήτου στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Παράλληλα με την εικόνα, η Mercedes-AMG, δίνει ακόμα λίγες παραπάνω πληροφορίες περιγράφοντας το νέο της δημιούργημα «ως το πλέον φιλόδοξο sportscar επιδόσεων που έχει σχεδιαστεί ποτέ από την φίρμα» αλλά και ως ιδανικό τρόπο εορτασμού της επετείου 50 χρόνων της AMG.

Σε ό,τι αφορά τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την νέα εμφάνιση του γερμανικού supercar, η νέα εικόνα αφήνει σε κοινή θέα μέρος της ανθρακονημάτινης οροφής και του καλύμματος κινητήρα, το εκκεντρικό πτερύγιο και την απόληξη της εξάτμισης η οποία ομολογουμένως θυμίζει περισσότερο κανόνι.

Εντύπωση κάνει επίσης το πλάτος του πίσω τμήματος το οποίο κοσμείται από ιδιαίτερα λεπτά φωτιστικά σώματα LED. Ανεξαρτήτως των λεπτομερειών της σχεδίασης, το σίγουρο είναι ότι κάθε πληροφορία για το γερμανικό υπεραυτοκίνητο συντείνει στο γεγονός ότι θα αποτελέσει μία από τις πλέον αναμενόμενες παρουσίες της Φρανκφούρτης.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει ήδη ανακοινώσει η γερμανική φίρμα, το AMG Project One θα εφοδιάζεται με ένα υβριδικό σύνολο με τεχνολογία από τις τάξεις της F1 το οποίο θα συνδυάζει την παρουσία ενός υπερτροφοδοτούμενου V6 βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων με ηλεκτρικά μοτέρ τα οποία θα του εξασφαλίζουν συνδυαστική ισχύ 1.000 ίππων, τετρακίνηση και μέγιστη ταχύτητα που θα ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.

auto.in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024