Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γεννηματά: Αυτόνομη πορεία της Κεντροαριστεράς

Γεννηματά: Αυτόνομη πορεία της Κεντροαριστεράς

«Θα κάνουμε τη μεγάλη πολιτική ανατροπή για να εξασφαλίσουμε μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση στον τόπο και αυτό θα το πετύχουμε μέσα από την αυτόνομη πορεία που έχουμε χαράξει και στην οποία θα μείνουμε πιστοί» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

«Η Κεντροαριστερά θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα. Θα κάνουμε τη μεγάλη πολιτική ανατροπή για να εξασφαλίσουμε μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση στον τόπο και αυτό θα το πετύχουμε μέσα από την αυτόνομη πορεία που έχουμε χαράξει και στην οποία θα μείνουμε πιστοί» απάντησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ότι θα πρέπει η Κεντροαριστερά να αποφασίσει αν θα πάει με τη δεξιά ή με την αριστερά.

Η κ. Γεννηματά συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και επισκέφθηκε περίπτερα της 82ης ΔΕΘ.

«Η Ελλάδα μπορεί. Εδώ στην ΔΕΘ αναδεικνύεται η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Και ακόμη το μεγάλο ενδιαφέρον χωρών, όπως η Κίνα, για σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα» δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης.

Συνεχάρη τη Διοίκηση της ΔΕΘ για την θετική εικόνα της έκθεσης και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει, ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας: «Είναι κρίμα που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δέσμια της ανικανότητας και της ιδεοληψίας της, οδηγεί στη στασιμότητα, χάνει ευκαιρίες και πολύτιμο χρόνο για την χώρα και την κοινωνία. Η ανάπτυξη για όλους, οι επενδύσεις που χρειαζόμαστε, είναι το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Είναι το στοίχημα που θα κερδίσουμε με την μεγάλη Κεντροαριστερά που δημιουργούμε».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024