Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κεντροαριστερά: Παραμένει κρίσιμο το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας

Κεντροαριστερά: Παραμένει κρίσιμο το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας

Η επίλυση των διαδικαστικών εκκρεμοτήτων και ειδικά του κρίσιμου θέματος της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας, είναι το μεγάλο στοίχημα αυτής της εβδομάδας, για την διαδικασία εκλογής αρχηγού στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς που εισέρχεται στην τελική ευθεία μετά την κατάθεση 10 υποψηφιοτήτων στο γραφείο του Νίκου Αλιβιζάτου.

Η επίλυση των διαδικαστικών εκκρεμοτήτων και ειδικά του κρίσιμου θέματος της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας, είναι το μεγάλο στοίχημα αυτής της εβδομάδας, για την διαδικασία εκλογής αρχηγού στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς που εισέρχεται στην τελική ευθεία μετά την κατάθεση 10 υποψηφιοτήτων στο γραφείο του Νίκου Αλιβιζάτου. Στο πολιτικό μέτωπο οι υποψήφιοι πυκνώνουν το πρόγραμμα των περιοδειών και των επαφών τους.

Η διαδικασία εκλογής συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των πολιτών. Οι επιτελείς της Δημοκρατικής Συμπαράταξης βάζουν τον πήχη της συμμετοχής στις 120 χιλιάδες κόσμο. Την παρακολουθεί στενά και το Μέγαρο Μαξίμου. Από τη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η διεκδίκηση του χώρου, εξακολουθεί να έχει και άλλον μνηστήρα. Ο Κ. Τσίπρας εμφανίστηκε να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον ευρωπαϊκό αναστοχασμό της σοσιαλδημοκρατίας, θυμίζοντας τη συμμετοχή του στις συνεδριάσεις των Ευρωπαίων σοσιαλιστών, τόνισε ότι στη μεταμνημονιακή εποχή στο πολιτικό σκηνικό έχουν διαμορφωθεί δύο πόλοι, η Δεξιά και η Αριστερά και κάλεσε τους υποψηφίους της Κεντροαριστεράς να διαλέξουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο «Βήμα»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024