Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκάλης: Χαρούμενος που εκπροσωπώ την Ελλάδα

Γκάλης: Χαρούμενος που εκπροσωπώ την Ελλάδα

Την Παρασκευή το όνομα του Νίκου Γκάλη θα βρίσκεται και επίσημα στο «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame». Ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού μπάσκετ βρίσκεται στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, εκεί όπου το βράδυ της Παρασκευής θα δει το όνομα του να φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων στην ιστορία του παγκοσμίου μπάσκετ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και εκπροσωπώ την Ελλάδα», είπε σε εκδήλωση πριν την τελετή ο «γκάνγκστερ», ο οποίος βρίσκεται στην τάξη του 2017 μετά από επτά διαδοχικές χρονιές που ήταν υποψήφιος για το Μουσείο του παγκόσμιου μπάσκετ και θα γίνει ο πρώτος Έλληνας στο «Naismith Hall of Fame».

Την Παρασκευή το όνομα του Νίκου Γκάλη θα βρίσκεται και επίσημα στο «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame». Ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού μπάσκετ βρίσκεται στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, εκεί όπου το βράδυ της Παρασκευής θα δει το όνομα του να φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων στην ιστορία του παγκοσμίου μπάσκετ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και εκπροσωπώ την Ελλάδα», είπε σε εκδήλωση πριν την τελετή ο «γκάνγκστερ», ο οποίος βρίσκεται στην τάξη του 2017 μετά από επτά διαδοχικές χρονιές που ήταν υποψήφιος για το Μουσείο του παγκόσμιου μπάσκετ και θα γίνει ο πρώτος Έλληνας στο «Naismith Hall of Fame».

Υπενθυμίζεται ότι την τάξη του 2017 απαρτίζουν εκτός του Γκάλη, που είναι ήδη μέλος του Hall of Fame της FIBA από το 2007, οι Τρέισι Μακ Γκρέιντι, Μπιλ Σελφ, Ρεμπέκα Λόμπο, Μάφετ ΜακΓκρόου, Ρόμπερτ Χιουζ, Τζέρι Κράουζ, Τζορτζ ΜακΓκίνις, Τομ Γιάρνστεντ, Ζακ Κλέιτον και Μάνι Τζάκσον.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024