Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Σάκκαρη πέρασε στον 3ο γύρο όπου την περιμένει η Βένους

Η Σάκκαρη πέρασε στον 3ο γύρο όπου την περιμένει η Βένους

Αποδίδοντας κατά διάστήματα εξαιρετικό τένις, η Μαρία Σάκκαρη, προκρίθηκε -για πρώτη φορά στην καριέρα της- στον γ' γύρο του US Open, που διεξάγεται στην Νέα Υόρκη. Η 22χρονη πρωταθλήτρια, επικράτησε της Αρίνα Ροντιόνοβα από την Αυστραλία με 7-5, 6-3 και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει (σ.σ. τα ξημερώματα του Σαββάτου) την Βένους Ουίλιαμς.

Αποδίδοντας κατά διάστήματα εξαιρετικό τένις, η Μαρία Σάκκαρη, προκρίθηκε -για πρώτη φορά στην καριέρα της- στον γ’ γύρο του US Open, που διεξάγεται στην Νέα Υόρκη.

Η 22χρονη πρωταθλήτρια, επικράτησε της Αρίνα Ροντιόνοβα από την Αυστραλία με 7-5, 6-3 και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει (σ.σ. τα ξημερώματα του Σαββάτου) την Βένους Ουίλιαμς.

Η Σάκκαρη κατάφερε να αντιδράσει στο αρχικό προβάδισμα της Ροντιόνοβα με 2-0 και να πάρει το πρώτο σετ με 7-5, ενώ στο δεύτερο προηγήθηκε 2-0 και 3-2, για να φτάσει στο τελικό 6-3, που της χάρισε και την ιστορική νίκη.

Ανατροπή και πρόκριση για Σαράποβα

Δυσκολεύτηκε στην αρχή, αλλά κατάφερε να επικρατήσει και να προκριθεί στον 3ο γύρο του Αμερικανικού όπεν η Μαρία Σαράποβα. Η 30χρονη Ρωσίδα τενίστρια αντιμετώπισε την Ουγγαρέζα Τιμέα Μπάμπος, νο 59 στον κόσμο, και παρ’ όλο που ηττήθηκε 7-6 στο πρώτο σετ, κατάφερε να πάρει το δεύτερο με 6-4 και να νικήσει άνετα το τρίτο με 6-1.

Η Σαράποβα, στο πρώτο Grand Slam μετά την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση, κατάφερε στο πρώτο ματς να νικήσει και να αποκλείσει την Σιμόνα Χάλεπ, νο 2 στον κόσμο, ενώ τώρα θα αντιμετωπίσει την 18χρονη Αμερικανίδα Σοφία Κένιν, νο 139 στον κόσμο.

Προελαύνει η Μουγκουρούθα

Ακάθεκτη συνεχίζει η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα. Η νικήτρια του Γούιμπλεντον και νο 3 στον κόσμο, αντιμετώπισε στον 2ο γύρο την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς, νο 83 και τη νίκησε με 6-4, 6-0.

Η 23χρονη Ισπανίδα, που πέρα από το τρόπαιο στοχεύει και στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο την Σλοβάκα Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα, νο 32 στον κόσμο.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024