Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα για το ηλεκτροκίνητο MINI

Πρεμιέρα για το ηλεκτροκίνητο MINI

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην ηλεκτροκίνηση πρόκειται να βρεθεί η MINI μετά την πρεμιέρα ενός πολλά υποσχόμενου πρωτότυπου στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.


Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης επέλεξε η ΜΙΝΙ για την πρεμιέρα ενός πρωτότυπου, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει τη βάση του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου τετράτροχου της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το ΜΙΝΙ Electric Concept δεν απέχει από τα γνώριμα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά των συμβατικών προτάσεων της φίρμας, ωστόσο, η απουσία ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης και ως εκ τούτου οι περιορισμένες ανάγκες ψύξης επέτρεψε στους σχεδιαστές να διαμορφώσουν μια σαφώς αποδοτικότερη αεροδυναμικά πρόταση.

Αντιστοίχως, το MINI Electric Concept ακολουθεί μια διαφορετική κατασκευαστική λογική, επιλέγοντας ελαφρύτερα υλικά για συγκεκριμένες επιφάνειες του αμαξώματός, οι οποίες μάλιστα έχουν δημιουργηθεί μέσω τρισδιάστατου εκτυπωτή.

Η έκδοση παραγωγής του πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητου ΜΙΝΙ αναμένεται το 2019, ωστόσο, μέχρι τότε είναι πολύ πιθανόν η βρετανική φίρμα να προσθέσει και άλλες plug-in υβριδικές προτάσεις στην γκάμα της, πέρα από το Countryman SE Cooper που ήδη προσφέρει.

auto.in.gr

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024