Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πηγή έμπνευσης για την Σανάια Τουέιν ο γυμνός Μπραντ Πιτ

Πηγή έμπνευσης για την Σανάια Τουέιν ο γυμνός Μπραντ Πιτ

Αν και οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ και ειδικά οι γυμνές δεν εντυπωσίασαν την Σανάια Τουέιν, ωστόσο αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για ένα από τα τραγούδια της.

Αν και οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ και ειδικά οι γυμνές δεν εντυπωσίασαν την Σανάια Τουέιν, ωστόσο αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για ένα από τα τραγούδια της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια την προηγούμενη εβδομάδα στο περιοδικό Billboard το τραγούδι της «That Don’t Impress Me Much», το 1997 το εμπνεύστηκε αφού προηγουμένως είχε δει τις γυμνές φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ στο Playgirl.

«Θέλετε να μάθετε την αλήθεια γι’ αυτήν την ιστορία; Δεν το έχω πει ποτέ έως τώρα. Θα την πω τώρα», δήλωσε στο περιοδικό η 51χρονη Τουέιν και πρόσθεσε: «Θυμάμαι ότι είχα μία φίλη που με επισκέφτηκε γύρω στα Χριστούγεννα και φτιάχναμε κουλουράκια. Έγραφα το άλμπουμ μου τότε και υπήρξε ένα σκάνδαλο με τον Πιτ και τη Γκουίνεθ (Πάλτροου) και υπήρχαν γυμνές φωτογραφίες του Πιτ στο περιοδικό. Κι αυτό είχε ξεσηκώσει μεγάλη οργή. Απλώς σκέφτηκα: Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο γίνεται τόση αναστάτωση. Δεν με εντυπωσίασαν και πολύ και δεν καταλάβαινα γιατί όλη αυτή η αναστάτωση».

Οι εν λόγω φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο τεύχους Αυγούστου του 1997 στο παλιό περιοδικό Playgirl – το οποίο 30 χρόνια αργότερα πωλείται στο Amazon για 30 δολάρια το τεύχος. Ο Πιτ, που τότε ήταν 33 χρόνων, προσέβαλε τη δημοσίευση των φωτογραφιών με αποτέλεσμα να ανακληθεί η κυκλοφορία του.

Έτσι, σύμφωνα με την Τουέιν δεν την εντυπωσίασε και τόσο το γυμνό σώμα του Πιτ, θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε.

«Βλέπουμε τους ανθρώπους γυμνούς κάθε μέρα. Αυτό σκέφτηκα. Δεν θα επέλεγα τον Μπραντ Πιτ. Αλλά αυτός ήταν ο συσχετισμός εκείνης της στιγμής και για τα πράγματα με τα οποία ασχολούμασταν και για ο,τιδήποτε. Φυσικά και θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε όμορφος άντρας», είπε η τραγουδίστρια της κάντρι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024