Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λουτσέσκου: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση το 3-1»

Λουτσέσκου: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση το 3-1»

«To αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας δίνει αυτοπεποίθησ» τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης του ΠΑΟΚ με την Έστερσουντ στη Σουηδία, στη ρεβάνς του 3-1 στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στη συνέντυξη Τύπου, τόνισε ότι οι παίκτες του «μπορούν να προσαρμοστούν κι έχουν εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

«To αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας δίνει αυτοπεποίθησ» τόνισε ο Ραζβάν
Λουτσέσκου, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης του ΠΑΟΚ με την Έστερσουντ στη
Σουηδία, στη ρεβάνς του 3-1 στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας
στη συνέντυξη Τύπου, τόνισε ότι οι παίκτες του «μπορούν να προσαρμοστούν
κι έχουν εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Αναλυτικά ο Λουτσέσκου είπε:

«To αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας δίνει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες και να είμαστε έτοιμοι για την ‘μάχη’. Προσπαθήσαμε να περάσουμε κάποιες ιδέες, λόγω και του χρόνου, όμως οι παίκτες είναι έξυπνοι, μπορούν να προσαρμοστούν κι έχουν εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Για το μεγαλύτερο κίνητρο που υπάρχει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε σχέση με αυτά του πρωταθλήματος:«Πάντα σε τέτοια παιχνίδια υπάρχει κίνητρο. Τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ακολουθούν ακριβώς μετά από αυτά τα ματς, άρα υπάρχει πτώση ενέργειρας, καθώς έχουμε μόλις μία ημέρα για να επανέλθουμε σωματικά, ενώ η αντίπαλη ομάδα ετοιμάζεται με όλη της την ενέργεια. Είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά βήμα-βήμα η κατάσταση θα βελτιωθεί. Μιλώντας για βελτίωση, εννοώ κυρίως στο θέμα της οργάνωσης».

Για το αν σκέφτεται την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας: «Φυσικά, είναι κάτι φανταστικό…».

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν στο ξεκίνημα της χρονιάς: «Χρειάζεται ένα διάστημα ενός μήνα για να βελτιωθούμε, αλλά για την ώρα προσπαθούμε να συνδυάσουμε την δουλειά μας με τα ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών. Πήρα μια απόφαση με πολύ θετικό πνεύμα και δεν εχει σημασία τι συνέβη στο παρελθόν. Εστιάζουμε στο μέλλον, πρέπει να αντιδράσουμε κι αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να χτίσουμε…».

Για την νοοτροπία που θέλει να περάσει στην ομάδα: «Χωρίς ένα δυνατό γκρουπ τίποτα δεν μπορεί να αποκτηθεί. Στα άσχημα αποτελέσματα, όπως αυτό με τον Λεβαδειακό, πρέπει να καταλάβουμε πως δεν είναι… δράμα. Από την άλλη, θα πρέπει να ξέρουμε να διαχειριστούμε τις επιτυχίες. Το πιο βασικό είναι ο κάθε παίκτης να ξέρει ότι δεν είναι εδώ για τον εαυτό μου. Αν φτιάξουμε κάτι τέτοιο, τότε θα μπορούμε να ονειρευτούμε… Δεν θέλω να αναλύσω το τι έγινε πριν…».

Από την πευρά του ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που εκπροσώπησε τους παίκτες, τόνισε:

«Νομίζω θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, είδαμε μετά την ανάλυση ότι η Έστερσουντ εντός έδρας παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, εκτός έδρας παίζει πιο αμυντικά, περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και να πάνε όλα καλά», σχολίασε και συνέχισε: «Ξεχνάμε το πρώτο αποτέλεσμα. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, θα παίξει πιο επιθετικά η Έστερσουντ, αυτό που είπα και πριν, είναι ότι θέλουμε να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που πρέπει και να καταφέρουμε να περάσουμε στους ομίλους».

Για το αν η θερμοκρασία στην Σουηδία και ο τεχνητός χλοοτάπητας, επηρεάζει τους παίκτες του Δικεφάλου, σημείωσε ότι: «Η αλήθεια είναι ότι στην Θεσσαλονίκη υπάρχει περισσότερη ζέστη, από εκεί και πέρα είμαστε επαγγελματίας ποδοσφαιριστές, νομίζω όμως ότι είναι καλύτερο να παίζουμε σε χαμηλές θερμοκρασίες, είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα κάνουμε ποδόσφαιρο σήμερα στο γήπεδο, δεν μπορούμε να αλλάξουμε το γήπεδο, θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να συνεχίσουμε».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024