Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημιουργία GIF με τα Στιγμιότυπα Κίνησης από το Google Research

Δημιουργία GIF με τα Στιγμιότυπα Κίνησης από το Google Research

Στο Google Play Store άρχισε να διατίθεται από την Google Research το app Motion Stills, ή Στιγμιότυπα Κίνησης, με το οποίο οι κάτοχοι smarphone ή tablet με Android μπορούν να δημιουργήσουν σύντομες ταινίες συνδυάζοντας στιγμιότυπα λήψεων 3 δευτερολέπτων.

Στο Google Play Store άρχισε να διατίθεται από την Google Research το app Motion Stills, ή Στιγμιότυπα Κίνησης, με το οποίο οι κάτοχοι smarphone ή tablet με Android 5.1 ή νεότερη έκδοση μπορούν να δημιουργήσουν σύντομες ταινίες συνδυάζοντας στιγμιότυπα λήψεων 3 δευτερολέπτων. Το Motion Stills app είναι διαθέσιμα ήδη από το 2016 ως iOS app.

Το τμήμα Έρευνας της Google έχει αξιοποιήσει στην εφαρμογή προηγμένη τεχνολογία σταθεροποίησης και απόδοσης για τη δημιουργία επαναλαμβανόμενων GIF ή τον συνδυασμό κλιπ σε ταινίες.

Με το app Στιγμιότυπα Κίνησης ο χρήστης μπορεί να τραβήξει ένα σύντομο κλιπ 3 δευτερολέπτων με ένα απλό πάτημα ή να τα συμπυκνώσει σε βίντεο διάρκειας έως και ενός λεπτού σε ένα κλιπ χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Γρήγορης προώθησης (Fast Forward).

Τα Στιγμιότυπα κίνησης με τη μορφή επαναλαμβανόμενων GIF ή βίντεο μπορούν να κοινοποιηθούν από το app απευθείας σε διαδικτυακούς φίλους.

Η δημιουργία ταινιών γίνεται συνδυάζοντας κλιπ με απλή ολίσθηση στα δεξιά. Ενδιαφέρον είναι ότι η Google επιτρέπει στον χρήστη να μειώσει τη διάρκεια ενός κλιπ με την ταχεία προώθηση (Fast Forward) και να αυξήσει την ταχύτητα αναπαραγωγής έως και 8 φορές (playback 1x έως 8x). Επίσης, αφαιρεί αυτόματα τυχόν ακούσια ταρακουνήματα της κάμερας και για τη δημιουργία των κλιπ ή των ταινιών δεν απαιτείται σύνδεση στο Ίντερνετ.

Ο χρήστης μπορεί να δει τα εγγεγραμμένα κλιπ σε μια ροή ή παρακολουθήσει την αυτόματη αναπαραγωγή τους.

tech.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024