Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εστιατόριο προσφέρει μαζί με το γεύμα εξοπλισμό για την τέλεια φωτογραφία

Εστιατόριο προσφέρει μαζί με το γεύμα εξοπλισμό για την τέλεια φωτογραφία

Εστιατόριο στο Λονδίνο άρχισε να προσφέρει δωρεάν εξοπλισμό για να βοηθήσει τους πελάτες του να κάνουν εντυπωσιακές αναρτήσεις φωτογραφιών των πιάτων που παραγγέλνουν στο Instagram. Στο σετ περιλαμβάνονται ένας φορητός προβολέας LED για λήψη φωτογραφιών, ένας φορτιστής πολλών συσκευών, ένας ευρυγώνιος φακός με κλιπ και ένα τρίποδο.

Εστιατόριο στο Λονδίνο άρχισε να προσφέρει δωρεάν εξοπλισμό για να βοηθήσει τους πελάτες του να κάνουν εντυπωσιακές αναρτήσεις φωτογραφιών των πιάτων που παραγγέλνουν στο Instagram.

Στο σετ περιλαμβάνονται ένας φορητός προβολέας LED για λήψη φωτογραφιών, ένας φορτιστής πολλών συσκευών, ένας ευρυγώνιος φακός με κλιπ και ένα τρίποδο με βάση στήριξης της κάμερας για φωτογραφικές λήψεις ψηλά πάνω από το τραπέζι.

Εκπρόσωπος της αλυσίδας εστιατορίων «Dirty Bones» που προσφέρει στους πελάτες αμερικάνικου τύπου παραδοσιακό φαγητό, εξήγησε: «Οι άνθρωποι αγαπούν να δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ό,τι τρώνε, έτσι θελήσαμε να συγκεντρώσουμε όλα τα απαραίτητα, τα οποία κάνουν ευκολότερη την τέλεια φωτογραφική λήψη, ανεξάρτητα από το φως ή την ώρα της μέρας».

«Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης το Instagram, επειδή τους βοηθά να αποφασίζουν πού να φάνε, έτσι για μας που εκπροσωπούμε μία αλυσίδα εστιατορίων είναι σημαντικό να βεβαιωθούμε ότι οι άνθρωποι εξασφαλίζουν τα καλύτερα δυνατά πλάνα όλων των πιάτων και ποτών μας» πρόσθεσε.

Τα kits διατίθενται προς το παρόν στο εστιατόριο που άνοιξε πρόσφατα στο Soho του Λονδίνου και το οποίο, φέρεται να έχει σχεδιαστεί με βάση το σύμπαν του «Instagram».

Οι υπεύθυνοι του εστιατορίου δηλώνουν ότι έχουν διαμορφώσει ένα μενού με προτάσεις κατάλληλες για την τέλεια φωτογραφία, με πιάτα που συγκεντρώνουν πολλά likes, όπως το Fish Tacos, το Mac Daddy Burger και το Cheeseburger Dumplings.

Πάντως αυξάνεται σε όλο τον κόσμο ο αριθμός των εστιατορίων που ετοιμάζουν τα πιάτα τους με τρόπο τέτοιο, ώστε να μπορούν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακά στα Instagram, Flickr και Pinterest.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι μέχρι πού μπορεί να φθάσει το #foodporn;

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024