Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Απίθανη η απόκτηση του Ρονάλντο» είπε ο Μουρίνιο

«Απίθανη η απόκτηση του Ρονάλντο» είπε ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για πρώτη φορά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σχολίασε τις φήμες πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινήθηκε για την επιστροφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο «Ολντ Τράφορντ». Ο διάσημος τεχνικός από το Λος Αντζελες, όπου η αγγλική ομάδα βρίσκεται σε περιοδεία, τόνισε πως «η απόκτηση του Ρονάλντο ήταν μια απίθανη αποστολή»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για πρώτη φορά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σχολίασε τις φήμες πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινήθηκε για την επιστροφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο διάσημος τεχνικός από το Λος Αντζελες, όπου η αγγλική ομάδα βρίσκεται σε περιοδεία, τόνισε πως «η απόκτηση του Ρονάλντο ήταν μια απίθανη αποστολή» και σημείωσε:

«Δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι υπήρχε η πιθανότητα να επιστρέψει σε εμάς και δεν είχαμε λόγους για να θεωρήσουμε ότι πραγματικά ήθελε να φύγει από τη Ρεάλ. Είναι από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές για την ομάδα του και βρίσκεται σε ένα κλαμπ με τρομερή οικονομική δύναμη».

Εν τω μεταξύ, με μια καλή εμφάνιση και ένα εντυπωσιακό σκορ ξεκίνησε τη σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στην περιοδεία της στις Ηνωμένες Πολιτείες, νίκησε στο Λος Αντζελες τους Γκάλαξι με 5-2.

Το ματς παρακολούθησαν πάνω από 40 χιλιάδες θεατές και η διάσημη αγγλική ομάδα πήρε τη νίκη με τα γκολ των Ράσφορντ (3′, 20′), Φελαϊνί (26′), Μκιταριάν (67′) και Μαρσιάλ (72′), ενώ τα τέρματα των Αμερικανών σημείωσαν οι Ντος Σάντος (79′) και Ρόμνεϊ (89′).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024