Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αισιόδοξος και ανυπόμονος ο Σλούκας για το Ευρωμπάσκετ

Αισιόδοξος και ανυπόμονος ο Σλούκας για το Ευρωμπάσκετ

O Kώστας Σλούκας δήλωσε ότι ανυπομονεί να αγωνισθεί και πάλι με τη φανέλα της Εθνικής, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις Αθλητικό Κέντρο «Μίμης Τσικίνας» με την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. περιμένοντας την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας.

O Kώστας Σλούκας δήλωσε ότι ανυπομονεί να αγωνισθεί και πάλι με τη φανέλα της Εθνικής, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσειςΑθλητικό Κέντρο «Μίμης Τσικίνας» με την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. περιμένοντας την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά ο Έλληνας γκαρντ μιλώντας στην ιστοσελίδα της Χ.Α.Ν.Θ. είπε:

«Μετά από τρεις εβδομάδες ξεκούρασης και διακοπών μπορώ να πω ότι ηρέμησα και χαλάρωσα. Το είχα ανάγκη μετά από μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν και πλέον είμαι έτοιμος να μπω ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η ώρα της Εθνικής πλησιάζει και σιγά σιγά μπαίνω στο κλίμα τόσο με κάποιες ατομικές προπονήσεις όσο και με ασκήσεις στο γυμναστήριο» και πρόσθεσε:

«Έχω μεγάλη διάθεση για την Εθνική, δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ στην προηγούμενη κλήση μου εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού που με ταλαιπώρησε, μπήκα χειρουργείο , έκανα μηνίσκο, ταλαιπωρήθηκα λίγο όμως η χρονιά για μένα τελείωσε ιδανικά με την κατάκτηση της EuroLeague αλλά και του τουρκικού πρωταθλήματος. Η κλήση στην Εθνική είναι μεγάλη τιμή για κάθε παίκτη, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, ευελπιστώ πως θα έχουμε κάτι καλό φέτος. Είμαι αισιόδοξος, η ομάδα μας είναι καλή, θα παλέψουμε να το αποδείξουμε στην πράξη και στο παρκέ».

Για την Χ.Α.Ν.Θ. είπε: «Χαίρομαι που βρίσκομαι στις εγκαταστάσεις της, η ΧΑΝΘ είναι ένα μεγάλο σωματείο για την Θεσσαλονίκη, ας μην ξεχνάμε πως από εδώ προέρχεται ο Νίκος Ζήσης ενώ στο παρελθόν έχει επίσης αναδείξει σπουδαίους παίκτες. Όταν έπαιζα στον Μαντουλίδη στα παιδοεφηβικά είχαμε πολλές κόντρες με την ΧΑΝΘ, εκείνη την περίοδο όμως μπορώ να πω ότι ήμασταν καλύτεροι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024