Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί φταίνε οι δικαστές δηλαδή;

Γιατί φταίνε οι δικαστές δηλαδή;

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους

Το δικαστικό σώμα δεν είναι αποκομμένο από την υπόλοιπη ελληνική κοινωνία. Μοιράζεται με αυτή τις ίδιες παθογένειες και σίγουρα έχει πολλά θέματα προς βελτίωση. Αλλά όταν βλέπεις τους δικαστές να κατηγορούνται ως εχθροί της κοινωνίας μάλλον κάποιοι δεν έχουν βάλει το μυαλό τους να δουλέψει.

Καλύπτουν μας λένε οι δικαστές τους φοροφυγάδες. Πώς το έκαναν αυτό; Επειδή εφήρμοσαν το Σύνταγμα για την παραγραφή των διώξεων. Ποιός όμως φταίει που καθυστέρησαν οι διώξεις; Οι δημόσιες υπηρεσίες. Αυτές γιατί δεν τις κατηγορεί κανείς; Γιατί επίσης δεν βλέπει κανείς ποιες είναι οι επιδόσεις του δημοσίου σε όσες υποθέσεις δεν έχουν παραγραφεί; Κινούνται πλέον γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα οι υπηρεσίες για να πιστέψουμε πως βελτιώθηκαν;

Κατηγορούν επίσης τη δικαιοσύνη γιατί έβαλε πλάτες στο παλιό πολιτικό σύστημα και αθώωσε τον Γκίκα Χαρδούβελη. Γιατί δεν κατηγορούν και τη Βουλή για τους άλλους δύο κατηγορούμενους (Σταθάκης, Φλαμπουράρης) που τους αθώωσε χωρίς καν να αφήσει τη δικαιοσύνη να μιλήσει;

Έγραψα παραπάνω πως κάποιοι δεν βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει. Φοβάμαι πως δεν θέλουν να απασχολήσουν αυτό το χρήσιμο εργαλείο. Το έχουν γεμίσει μίσος και τρέχει στο 100% των δυνατοτήτων του ψάχνοντας να βρει δικαιολογίες για να εξηγήσει γιατί οι άλλοι φταίνε για όλα. Έτσι, δεν προλαβαίνει να δει τον εαυτό του στον καθρέφτη.

Γιώργος Επιτήδειος του Στεφάνου

Οικονομολόγος-προγραμματιστής

Αν βρίσκετε καταθλιπτικά όσα γράφω μερικές φορές σας δεν σας αδικώ Για αντίδοτο σας προτείνω να δείτε μερικές γελοιογραφίες για να χαλαρώσετε.

Γιώργος Επιτήδειος

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024