Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Σερ αναρωτιέται για την πραγματική ευτυχία της Μελάνια Τραμπ

Η Σερ αναρωτιέται για την πραγματική ευτυχία της Μελάνια Τραμπ

Η Μελάνια Τραμπ βρέθηκε στο επίκεντρο σχολίων που έκανε η ποπ σταρ Σερ, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. Η τραγουδίστρια αναρωτήθηκε πόσο ευτυχισμένη είναι πραγματικά η Πρώτη Κυρία στον γάμο αυτό.

Η Μελάνια Τραμπ βρέθηκε στο επίκεντρο σχολίων που έκανε η ποπ σταρ Σερ, μέσω του λογαριασμού της στο Τwitter. Η τραγουδίστρια αναρωτήθηκε πόσο ευτυχισμένη είναι πραγματικά η Πρώτη Κυρία στο γάμο αυτό.

«Δεν θέλω να φανώ κακιά, αλλά η Μελάνια Τραμπ δείχνει πάντα λυπημένη, θυμωμένη, σα να έχασε ένα φίλο. Δεν χαμογελάει ποτέ. Αισθάνομαι άσχημα» έγραψε η Σερ.

Παράλληλα, απαντώντας σε σχόλιο χρήστη, η τραγουδίστρια ευχήθηκε για τη Μελάνια να πάρει τα δυο της παιδιά και να επιστρέψει σύντομα στη Νέα Υόρκη. «Φαίνεται καλή μητέρα. Ποτέ δεν έχω δει εκείνον να αγκαλιάζει ή να παίζει με το γιο του» εκτίμησε η τραγουδίστρια.

Η ποπ σταρ επικρίνει συχνά τον Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς ωστόσο να συζητά για τη γυναίκα του. Μετρά 3.36 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter και η Μελάνια Τραμπ δεν είναι μια από αυτούς.

Λίγο μετά την αναφορά της στη Μελάνια Τραμπ, η Σερ δημοσίευσε άρθρο της Huffington Post σχετικά με παλαιές αναφορές του προέδρου της Αμερικής προς τη σύζυγό του. Συγκεκριμένα, 11 χρόνια πριν, ο Τραμπ αποκάλεσε σε ραδιοφωνική εκπομπή την έγκυο τότε Μελάνια «τέρας» και «μικρό αερόστατο», εξηγώντας ότι το εννοεί με κάθε θετική διάθεση. «Έχει μεγαλώσει πολύ, σε όλα τα σωστά σημεία».

Παράλληλα, είχε μιλήσει υποτιμητικά για εκείνη κάνοντας σεξιστικά σχόλια. Η Μελάνια είπε ότι αυτά τα λόγια δεν αντιπροσωπεύουν τον άνθρωπο που εκείνη γνωρίζει. «Έχει την καρδιά και το μυαλό ηγέτη. Ελπίζω ο κόσμος να δεχθεί τη συγγνώμη του, όπως έκανα κι εγώ, και να επικεντρωθούμε όλοι στα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο λαός μας και ο κόσμος».

«Να γιατί είναι μονίμως λυπημένη» έσπευσε να σχολιάσει η Σερ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Πρώτη Κυρία δέχεται σχόλια για το γάμο της. Η ίδια απάντησε, όμως, πρόσφατα σε όλα, με ανακοίνωσή της. Αρνήθηκε ότι είναι δυστυχισμένη στο γάμο της και αποκάλεσε τους ισχυρισμούς «λυπηρούς».

«Είναι λυπηρό όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να ενισχύσουν την ατζέντα τους, με το να σχολιάζουν εμένα και την οικογένειά μου, ειδικά όταν δε με γνωρίζουν» δήλωσε η ίδια στην Daily Mail.

Πρόσφατα, οι δυο παρουσιαστές της εκπομπής Morning Joe του καναλιού MSNBC, Τζο Σκάρμπορο και Μίκα Μπρεζίνσκι, βρέθηκαν στο στόχαστρο του Ντόναλντ Τραμπ, έπειτα από έντονα αρνητικούς χαρακτηρισμούς προς τον ίδιο, αλλά και τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, είπαν ότι η Μελάνια «κάνει τη χειρότερη δουλειά του κόσμου» όντας παντρεμένη με τον Τραμπ και επέμειναν ότι το κάνει μόνο για το γιο τους, Μπάρον.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024