Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερυθρόλευκος ξανά στα... 40 του ο Χριστοφιδέλης

Ερυθρόλευκος ξανά στα… 40 του ο Χριστοφιδέλης

Μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες της σύγχρονης εποχής του ελληνικού βόλεϊ, ο Κώστας Χριστοφιδέλης, θα φορέσει για τρίτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα του Ολυμπιακού. Όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο, ο 40χρονος διεθνής άσος, ο οποίος στο παρελθόν έχει κατακτήσει με την ομάδα εννιά πρωταθλήματα, εννιά κύπελλα και δύο ευρωπαϊκούς τίτλους και την τελευταία διετία έπαιξε στην Κηφισιά, θα αγωνιστεί αυτή τη σεζόν με τα «ερυθρόλευκα».

Μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες της σύγχρονης εποχής του ελληνικού βόλεϊ, ο Κώστας Χριστοφιδέλης, θα φορέσει για τρίτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο, ο 40χρονος διεθνής άσος, ο οποίος στο παρελθόν έχει κατακτήσει με την ομάδα εννιά πρωταθλήματα, εννιά κύπελλα και δύο ευρωπαϊκούς τίτλους και την τελευταία διετία έπαιξε στην Κηφισιά, θα αγωνιστεί αυτή τη σεζόν με τα «ερυθρόλευκα».

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Χριστοφιδέλη. Ο διεθνής ακραίος, θα αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική σεζόν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ενώ ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Μετά από την απώλεια τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων, ήρθε η ώρα να συνδράμουμε όλοι, κόσμος – διοίκηση – αγωνιστικό τμήμα, έτσι ώστε να ξαναδούμε τον Ολυμπιακό πρωταθλητή. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιάς μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024