Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρέμεινε... ΣΕΦ μέχρι το 2020 και ο Βαγγέλης Μάντζαρης

Παρέμεινε… ΣΕΦ μέχρι το 2020 και ο Βαγγέλης Μάντζαρης

Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού θα φορά ο Βαγγέλης Μάντζαρης μέχρι το 2020. Το ραντεβού του με τους αδελφούς Αγγελόπουλος διήρκεσε 3 ώρες με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους. Ο γκαρντ της ομάδας του Πειραιά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής άσος έλαβε μια αύξηση της τάξης του 60%-70% και έτσι πλέον θα αμείβεται με ένα ποσό γύρω στις 850.000 ευρώ ετησίως. Να σημειωθεί πως η πρόταση που είχε στα χέρια του από τον Παναθηναϊκό -για το ίδιο διάστημα- έφτανε μέχρι και το 1 εκατ. ευρώ παραπάνω, όμως, προφανώς οι λόγοι που τον κράτησαν στο ΣΕΦ, δεν ήταν οικονομικοί.

Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού θα φορά ο Βαγγέλης Μάντζαρης μέχρι το 2020. Το ραντεβού του με τους αδελφούς Αγγελόπουλος διήρκεσε 3 ώρες με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους. Ο γκαρντ της ομάδας του Πειραιά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, καθώς οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού ικανοποίησαν όλες τις επιθυμίες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής άσος έλαβε μια αύξηση της τάξης του 60%-70% και πλέον θα αμείβεται με ένα ποσό γύρω στις 850.000 ευρώ ετησίως.

Να σημειωθεί πως η πρόταση που είχε στα χέρια του από τον Παναθηναϊκό -για το ίδιο διάστημα- έφτανε μέχρι και το 1 εκατ. ευρώ παραπάνω (σ.σ. λέγεται πως άγγιζε τα 3,5 εκατ. ευρώ), όμως, προφανώς οι λόγοι που τον κράτησαν στο ΣΕΦ, δεν ήταν οικονομικοί.

Λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο παίκτης δήλωσε σχετικά:


«Μακάρι να είναι και περισσότερα. Από την αρχή έδειξαν οι πρόεδροι ότι θέλουν να μείνω στην ομάδα. Έδειξα και εγώ ότι θέλω να μείνω. Η κοινή επιθυμία μας έγινε πραγματικότητα, πολύ απλά.

Είπαμε ότι το φετινό, η «αποτυχία» από πλευράς τίτλων, ήταν μία παρένθεση. Ξεκινάμε δυνατά. Πάμε όπως κάθε χρόνο και για τους τρεις τίτλους. Κάνουμε μια καινούργια αρχή».

Για την εβδομάδα που πέρασε και τις προτάσεις από τον Παναθηναϊκό και τις ξένες ομάδες ανέφερε: «Πραγματικά ήταν μία από τις πιο δύσκολες εβδομάδες που έχω ζήσει στην μπασκετική μου ζωή. Τέλος καλό όλα καλά. Είμαστε χαρούμενοι, τελείωσαν όλα τα βάσανα. Συνεχίζουμε…».

Σχετικά με το αν αυτή η ανανέωση ήταν πιο δύσκολη από την προηγούμενη, σχολίασε: «Ναι, πιο δύσκολη, γιατί τώρα ήμουν ελεύθερος. Στην προηγούμενη είχα και συμβόλαιο».

Από εκεί και πέρα, ο 27χρονος άσος είπε για τον ελληνικό κορμό της ομάδας και το μέλλον: «Μέτρησε και η επιθυμία μου. Ήταν επιθυμία και των προέδρων. Από την πρώτη στιγμή μου το έδειξαν. Κάθε φορά μιλάω με τα παιδιά. Και ο Βασίλης και ο Γιώργος και όλα τα παιδιά μου είπαν ότι θέλουν να μείνω.

Έχουμε πει ότι αυτό που μας έχει φτάσιε ως εδώ είναι ο κορμός. Δεν καταφέραμε να φέρουμε έναν τίτλο στο σύλλογο, αλλά συνεχίζουμε. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Πάμε του χρόνου να είμαστε πιο δυνατοί να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Είπαμε πολλά. Μιλούσαμε για δύο ώρες. Είπαμε και για του χρόνου. Θα είμαστε εδώ να τα έμε για άλλα τρία χρόνια».

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο facebook:

Αμέσως μετά υπήρξε ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Facebook:

«Για πάντα με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος… Ο Βαγγέλης Μάντζαρης συναντήθηκε με τους προέδρους του Ολυμπιακού κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν να μείνει στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια!».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024