Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός VS Φενέρμπαχτσέ για το τρόπαιο

Ολυμπιακός VS Φενέρμπαχτσέ για το τρόπαιο

Ενας μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί σήμερα, Κυριακή, στην Κωνσταντινούπολη. Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσέ θα διεκδικήσουν (21:00, ΕΡΤ2, Nοvasports1) το τρόπαιο της Ευρωλίγκα σε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Η ελληνική ομάδα στοχεύει στον τέταρτο τίτλο της, ενώ η τουρκική στο πρώτο. Οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους περίπου 12.000 Τούρκους που θα στηρίζουν την ουσιαστικά... γηπεδούχο Φενέρ, φαίνεται να έχουν δύσκολο έργο, όμως έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ικανοί να προσπεράσουν κάθε εμπόδιο.

Ενας μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί σήμερα, Κυριακή, στην Κωνσταντινούπολη. Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσέ θα διεκδικήσουν (21:00, ΕΡΤ2, Nοvasports1) το τρόπαιο της Ευρωλίγκα σε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Η ελληνική ομάδα στοχεύει στον τέταρτο τίτλο της, ενώ η τουρκική στο πρώτο. Οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους περίπου 12.000 Τούρκους που θα στηρίζουν την ουσιαστικά… γηπεδούχο Φενέρ, φαίνεται να έχουν δύσκολο έργο, όμως έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ικανοί να προσπεράσουν κάθε εμπόδιο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια τις σοβαρές απουσίες των Λοτζέσκι και Χάκετ εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

O Ελληνας προπονητής, στον δεύτερο τελικό της καριέρας του ως πρώτος προπονητής, έχει την ευκαιρία να γίνει ο τρίτος Έλληνας προπονητής που κατακτά την Εuroleague.

Αγωνιστικά ζητήματα δεν αντιμετωπίζει και η Φενέρμπαχτσέ, που έκανε επίδειξη δύναμης στον ημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσο αναφορά στην παράδοση των δύο αποψινών αντιπάλων. Εχουν παίξει 19 φορές πριν από τη σημερινή. Ο Ολυμπιακός μετρά 12 νίκες οι επτά μάλιστα εκτός έδρας, ενώ η τουρκική ομάδα έχει 8 νίκες.

Διαιτητές της αναμέτρησης, θα είναι ο Ισπανός Ντάνι Ιερεθουέλο, ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ και ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024