Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζουν την επίσχεση οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Συνεχίζουν την επίσχεση οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Απόφαση να μην πιάσουν τιμόνι μέχρι και τη Δευτέρα 22 Μαΐου έλαβαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ. Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης, ανέφερε ότι «αφού η διοίκηση του οργανισμού δεν έκανε καμία κίνηση μέχρι αυτή την ώρα, δεν πιστεύουμε ότι κάτι θα αλλάξει τις αμέσως επόμενες ημέρες, να πιστωθούν στους λογαριασμούς μας τα δεδουλευμένα μηνών Μαρτίου-Απριλίου και να εξοφληθούμε το δώρο του Πάσχα, συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ». Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα συνεδριάσουν εκ νέου το μεσημέρι της Δευτέρας.

Απόφαση να μην πιάσουν τιμόνι μέχρι και τη Δευτέρα 22 Μαΐουέλαβαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης, ανέφερε ότι «αφού η διοίκηση του οργανισμού δεν έκανε καμία κίνηση μέχρι αυτή την ώρα, δεν πιστεύουμε ότι κάτι θα αλλάξει τις αμέσως επόμενες ημέρες, να πιστωθούν στους λογαριασμούς μας τα δεδουλευμένα μηνών Μαρτίου-Απριλίου και να εξοφληθούμε το δώρο του Πάσχα, συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ».

«Διεκδικούμε την καταβολή όλων των δεδουλευμένων μας και όχι μέρους αυτών»ξεκαθάρισε.«Δεν πιστεύω ότι έμεινε πλέον χρόνος ώστε η Εθνική Τράπεζα να δώσει το δάνειο στον ΟΑΣΘ και να πληρωθούμε και εμείς οι 2.300 εργαζόμενοι του οργανισμού»σημείωσε ο κ.Τσερμενίδης.

Όπως είπε, οι εργαζόμενοι θα συνεδριάσουν εκ νέου τη Δευτέρα το μεσημέρι, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Κατά τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Χρήστο Στεφανίδη, η διοίκηση του Οργανισμού κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής στην Εθνική Τράπεζα τα συμπληρωματικά έγγραφα που της ζητήθηκαν, ώστε να της χορηγηθεί δάνειο ύψους 4 εκατ. ευρώ, καταθέτοντας ως ενέχυρο την απόφαση της Διαιτησίας, με βάση την οποία το ελληνικό Δημόσιο, από την εκκαθάριση του 2014, πρέπει να καταβάλλει στον οργανισμό 4,5 εκατ. ευρώ, μαζί με τον ΦΠΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024